Lena Philipssons hårda pik – mot Per Holknekt i SVT

I egna showen ”Jag är ingen älskling” som sänds på SVT passar Lena Philipsson på att skicka en känga till exmaken Per Holknekt.

Artisten Lena Philipsson, 51, bröt upp från Odd Molly-grundaren Per Holknekt, 57, för fyra år sedan. De skilde sig efter att det uppdagats att Per varit otrogen. Men nu tar Lena Philipsson chansen att uttrycka sina känslor kring det hela. I sin nya krogshow, “Jag är ingen älskling”, som visades på SVT tar hon upp det känsliga ämnen.

– Jag har ju fått frågan om vem de här texterna handlar om. Och visst är det så, man gräver ju litegrann där man står. Man måste ju utgå från sådant man varit med om, om det ska bli lite på riktigt. Sedan är det ju alltid en avvägningsfråga så att det inte blir alltför privat eller utlämnande på fel sätt, säger artisten i showen.

Och under publikens jubel börjar hon sjunga, en sång där hon avslöjar flera detaljer om just Per Holknekt.

– Det började ganska käckt, nästan lite fräckt. Men om jag tänker efter, kanske en smula suspekt. Jag är så glad att jag inte skaffat barn och en hel jättestor släkt med Per Holknekt, sjunger hon och fortsätter:

– Per var en dålig affär, var en kass miljonär. Eller förresten förlåt, jag ber om ursäkt. Ja det var lite too much ja.

Lena Philipsson och Per Holknekt träffades 2009 och gifte sig året därpå i Skeppsholmskyrkan i Stockholm. I juni 2012 berättade Lena Philipsson att hon skulle skilja sig från honom och en gemensam skilsmässoansökan skickades sedan till tingsrätten en månad senare.

LÄS OCKSÅ: Lena Philipssons förändring – därför byter hon liv: ”Inte vågat”

LÄS OCKSÅ: Efter otrohetsdramat – snyggbrottslingen dumpar frun för älskarinnan

Foto: IBL

SENASTE NYTT!