Lena Philipssons avslöjande om relationen till barnen: ”Inte tillräckligt”

Lena Philipsson

Lena Philipsson har två barn.
I Carina Bergfeldt berättar hon om en stark insikt gällande relationen till dottern Saga och sonen Noa.
– Inte tillräckligt, säger hon.
16:09

Efter reklamen: Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

(16:09)

Lena Philipsson är en av Sveriges mest folkkära artister och har genom åren bjudit på hits som Det gör ont, Dansa i Neon och Lära så länge man lever.

Hon har med andra ord en hel del imponerande meriter på sitt cv, men något hon också är otroligt stolt över är sina barn. Lena är nämligen mamma till barnen Noa och Saga.

I en intervju i Carina Bergfeldt berättar hon nu om en stark insikt gällande relationen till barnen.

Lena Philipsson om kändisskapet

Lena värnar väldigt mycket om sitt privatliv, något som kan bli svårt när man är så pass offentlig som hon är.

7 saker du vill veta om Lena Philipsson

Se klippet här!

Genom åren är det nämligen många som har intresserat sig för hennes privatliv. I en intervju i Framgångspodden berättar hon om sina tankar kring det.

– Man får ju lov att vara väldigt tacksam över att det har gått så bra och att folk vill komma och titta på mig. Men när det kommer till själva kändisskapet, att bli igenkänd utomhus och när man går omkring helt vanligt i någon butik eller så, har jag inte riktigt blivit bekväm med, säger hon och fortsätter:

– Men jag har aldrig någonsin varit en person som har velat berätta en massa saker om mina relationer eller familjen eller visa upp mina barn eller så. Det har alltid varit så att jag har hållit en låg profil. Det är naturligt för mig och jag vet inte ens varför. Jag bara har det naturligt i mig att jag vill skydda den biten.

Lena Philipssons ånger med barnen: ”Har inte sagt det tillräckligt”

När Lena gästar Carina Bergfeldt under fredagskvällen pratar de om orden "jag älskar dig". Lena berättar nämligen att hon har svårt att uttrycka de orden och att det inte har kommit naturligt för henne.

Exklusivt
Let’s dance-profilen bekräftar uppbrottet från frun

– Jag fick ju övermanna de där jäkla orden och ta ner de från sin piedestal och börja använda de helt enkelt. Men jag tyckte det var lite svårt, jag kände att "när ska jag kunna använda de här fina orden?. Det måste kännas alldeles speciellt, och är det nu jag känner något alldeles speciellt?". Jag vet inte, förklarar hon.

Men genom åren har Lena ansträngt sig sitt yttersta för att säga det till dem hon älskar, så som sina barn.

– Jag har verkligen ansträngt mig för att kunna säga det till mina barn till exempel och har varit tvungen att tvinga mig lite, för jag kan känna en viss blygsel inför de orden, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker inte jag har sagt det tillräckligt, men jag kämpar på.

FOTO: SVT, TT

SENASTE NYTT!