LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lena Philipsson syns ihop med ex-maken Måns Herngren

08 sep, 2023 
Lena PH och Måns
Lena Philipsson och Måns Herngren var gifta under 90-talet.
Nu har det tidigare paret återförenats och syns ihop efter den långa tystnaden!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

7 saker du vill veta om Lena PhilipssonBrand logo
7 saker du vill veta om Lena Philipsson

Lena Philipsson, 57, är en av våra mest folkkära artister. Hon bjuder ständigt på show. Men när det gäller Lenas privatliv är det allt mer hemlighetsfullt.

Lena var under 90-talet gift med Måns Herngren, 58, och paret var då ett av Sveriges hetaste kändispar. Men 2002 kom skilsmässan. Det är inte allt för ofta som de pratar om relationen men när Måns gästade podcasten Nemo möter en vän berättade han om sitt tidigare äktenskap med Lena.

– Det var nog första gången jag kände: ”wow, det här är människan jag vill ha barn med”. Och jag hade aldrig haft den tanken, på att skaffa barn. Men det var direkt tidigt, att den här människan vill jag bilda familj med.

Lena Philipsson återförenad med ex-maken – bilden visar

Barn blev det, närmare bestämt en dotter och en son har Lena och Måns tillsammans – Saga Herngren, 25, och Noa Månfare Herngren, 30.

Annons

Några år efter skilsmässan blev Lena tillsammans med Per Holknekt, 63, och de var gifta mellan 2010 och 2012. Men sedan dess har Lenas kärleksliv varit väldigt okänt.

Nu syns hon dock plötsligt tillsammans med just en av ex-männen. Det är på Instagram som Lena publicerat en bild från en fika och sällskapet var inget mindre än självaste Måns.

Fika med x-make häromdagen. Fint ljus!”, skriver Lena till bilden där hon även taggat Måns.

Lena Philipsson och Måns Herngren dök upp på röda mattan ihop

Det är inte första gången som Lena och Måns syns umgås ihop på senaste. När Lena lanserade sin egna cava, tidigare i år, fanns Måns på plats under lanseringseventen och duon tog dessutom en bild ihop på röda mattan.

Att Måns dyker upp och stöttar ex-frun under hennes lanseringsevent kanske inte är allt för konstigt, då ex-makarna verkar ha en fin relation även idag. Men något som är säkert är att det inte var igår som duon syntes posera tillsammans på röda mattan. Måns är sedan 2014 gift med Katalin Bachry Herngren, 36.

FOTO: TT

Annons