lena philipsson

Lena Philipsson återförenad med ex-maken Måns Herngren – bilden visar

Lena PH och Måns Herngren

Lena Philipsson och Måns Herngren syns ihop igen.
Här är den nytagna bilden från Lenas lanseringsevent som avslöjar relationen mellan ex-makarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen
0:35

Efter reklamen: Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

(0:35)

Slå på ljud

En av våra mest folkkära artister Lena Philipsson, 57, har nu gett sig in i en helt ny bransch. Sedan ett litet tag tillbaka kan du nämligen sippa på Lena Philipssons egna Cava, närmare bestämt Cava PH style.

I samband med lanseringen hade Lena ett event för att fira sitt nya bubbel. Där syntes flertal kände gäster som bland annat Kristin Kaspersen, Jessica Wahlgren Norman och Tomas Brolin.

Lena Philipsson och Måns Herngren återförenade – nya bilden visar

Men på bilderna från när Lena själv poserar på röda mattan under tillställningen är det någon helt annan som stå bredvid henne – nämligen ex-maken Måns Herngren, 57. Måns och Lena var gifta mellan 1993 och 2001 och de har tillsammans barnen Saga Herngren, 25, och Noa Månfare Herngren, 30.

Måns Herngren och Lena PH

Lena och Måns var gifta mellan 1993 och 2001. Foto TT.

Måns och Lena var under 90-talet ett av Sveriges hetaste kändispar men 2002 kom skilsmässan. Det är inte allt för ofta som de pratar om relationen men när Måns gästade podcasten Nemo möter en vän berättade han om sitt tidigare äktenskap med Lena.

– Det var nog första gången jag kände: ”wow, det här är människan jag vill ha barn med”. Och jag hade aldrig haft den tanken, på att skaffa barn. Men det var direkt tidigt, att den här människan vill jag bilda familj med.

Han fortsatte:

– Även om vi är skilda så känner jag fortfarande att Lena är en del av min familj och jag är en del av hennes familj. Vi är familj, fast vi inte har levt tillsammans på tjugo år.

Lena Ph och Måns Herngren

Lena och Måns på event tillsammans i februari 2023. Foto: TT

Det är därför kanske inte allt för konstigt att Måns dyker upp och stöttar ex-frun under hennes lanseringsevent men något som är säkert är att det var inte igår som duon syntes posera tillsammans på röda mattan ihop.

Så ser Lenas och Måns kärleksliv ut sedan skilsmässan

Måns är sedan 2014 gift med Katalin Bachry Herngren, 36, och även Lena gifte om sig efter skilsmässan. Lena ingick nämligen äktenskap med Per Holknekt, 62, år 2010 men bara två år senare bröt de upp.

Idag är Lena Philipssons kärleksliv något av ett mysterium. Hon har tidigare slagit fast att hon inte finnas på dejtingappen Tinder men vad som faktiskt sker i kärlekslivet håller hon för sig själv.

Hänt har sökt Lena PH och Måns Herngren.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN