Leif-Ivan drabbad av ny hjärtinfarkt – dotterns ilska

Leif-Ivan drabbad av ny hjärtinfarkt – dotterns ilska

Miljonären Leif-Ivan har drabbats av en ny hjärtinfarkt. Nu ryter dottern Angelica ifrån mot pappan: "Jag blir ledsen och frustrerad".

Det knakar i fogarna i kulisserna av realitysåpan “Familjen Karlsson” som följer stenrika familjen Karlssons liv. Nu avslöjar dottern Angelica Karlsson, 28, att hennes pappa Leif-Ivan, 57, häromveckan drabbades av ytterligare en hjärtinfarkt.

– Han jobbar för mycket, har ständigt nya företag på gång. Han är jätteduktig och driven, men det går ut över hans hälsa. Nu fick han en till hjärtinfarkt förra veckan, berättar hon för Hänt Extra.

Angelica är själv en renlevnadsmänniska; hon tränar, utövar yoga och äter nyttigt. Och tanken av att hennes pappa är hennes raka motsats gör henne irriterad.

– Jag har kommit till en punkt där jag insett att jag inte kan påverka situationen. Jag kan inte gå runt och må dåligt över hans val. Jag måste släppa det, säger hon.

Men fullt så är det så klart inte att se någon nära anhörig må dåligt. Känslorna är helt klart överväldigande för Angelica.

– Jag blir ledsen och frustrerad. Jag älskar honom och jag är väldigt känslig som person. Förr tog jag illa vid mig, men nu har jag insett att jag gjort allt jag kunnat för att försöka påverka honom i positiv riktning.

För ett halvår sedan blev Angelica mamma för första gången till dottern Isabelle. När tv-profilen får frågan om hur Leif-Ivan sköter sig som morfar skrattar hon.

– Han tycker det är rätt tråkigt med småbarn. Han kommer nog att tycka att det är roliga om några år när hon börjar prata och så där, men han tycker att hon är lik honom.

LÄS OCKSÅ: Angelica sjukskriven efter sin lögn i tv: ”Det knäckte mig”

LÄS OCKSÅ: ”Familjen Karlsson”-profilen: Jag fick missfall

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN