LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif-Ivan drabbad av ny hjärtinfarkt – dotterns ilska

30 jul, 2017 
Malin Ljung
Miljonären Leif-Ivan har drabbats av en ny hjärtinfarkt. Nu ryter dottern Angelica ifrån mot pappan: "Jag blir ledsen och frustrerad".
Annons

Det knakar i fogarna i kulisserna av realitysåpan “Familjen Karlsson” som följer stenrika familjen Karlssons liv. Nu avslöjar dottern Angelica Karlsson, 28, att hennes pappa Leif-Ivan, 57, häromveckan drabbades av ytterligare en hjärtinfarkt.

– Han jobbar för mycket, har ständigt nya företag på gång. Han är jätteduktig och driven, men det går ut över hans hälsa. Nu fick han en till hjärtinfarkt förra veckan, berättar hon för Hänt Extra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Angelica är själv en renlevnadsmänniska; hon tränar, utövar yoga och äter nyttigt. Och tanken av att hennes pappa är hennes raka motsats gör henne irriterad.

– Jag har kommit till en punkt där jag insett att jag inte kan påverka situationen. Jag kan inte gå runt och må dåligt över hans val. Jag måste släppa det, säger hon.

Men fullt så är det så klart inte att se någon nära anhörig må dåligt. Känslorna är helt klart överväldigande för Angelica.

– Jag blir ledsen och frustrerad. Jag älskar honom och jag är väldigt känslig som person. Förr tog jag illa vid mig, men nu har jag insett att jag gjort allt jag kunnat för att försöka påverka honom i positiv riktning.

För ett halvår sedan blev Angelica mamma för första gången till dottern Isabelle. När tv-profilen får frågan om hur Leif-Ivan sköter sig som morfar skrattar hon.

– Han tycker det är rätt tråkigt med småbarn. Han kommer nog att tycka att det är roliga om några år när hon börjar prata och så där, men han tycker att hon är lik honom.

FOTO: Ibl

Annons