LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif GW slår tillbaka efter Oliver Ingrossos attack: ”Inget minne”

20 dec, 2023 
Linn Seipel
leif gw oliver ingrosso
Det var under söndagen som Oliver Ingrosso gav TV4:s kriminolog Leif GW Persson en känga i en uppmärksammad Youtube-video.
Nu svarar Leif GW på kritiken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betygetBrand logo
Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betyget

Oliver Ingrosso, 33, har börjat synas allt mer i offentligheten. Han är inte bara nybliven pappa, han är också en framgångsrik krögare och dj. Nyligen släppte Oliver också kokboken Quanto Basta, vilket fått honom att ställa upp i allt fler intervjusammanhang.

Han har också synts i Nyhetsmorgon som i ställe för Erik Videgård, 63, som vanligtvis är kock i söndagsprogrammet.

”Jättekul att Oliver kommit med i gänget, han är verkligen duktig och smaksäker, hade förmånen att få prova hans mat när jag satt i intervjusoffan. Hur/om han kommer tillbaka framöver vet jag inte men det vore trevligt tycker jag”, skrev då Erik i ett meddelande till Hänt om sin ersättare.

Oliver Ingrossos om mötet med Leif GW Persson: ”Otrevlig”

Men alla TV4-kollegor var inte lika gästvänliga, berättade Oliver nyligen i en intervju på Malin Norlanders Youtube-kanal. Han fick då frågan vem som är den jobbigaste kändisen han träffat, varpå han svarar kriminologen Leif GW Persson, 78.

Annons

– Jag har ju varit med i Nyhetsmorgon två gånger, så nu tar jag bara det för att det är närmst... Vad heter han? Gw. Skitotrevlig, han hälsar inte eller någonting. Han snäser av en, säger Oliver i videoklippet och fortsätter:

– Jag säger inte att han är otrevlig i person om man lär känna honom och pratar men min egna uppfattning, not my cup of tea so far.

Leif GW Persson svar till Oliver Ingrosso: ”Inget minne”

Nu säger Leif GW sitt om händelsen. Expressen har i sammanhanget kontaktat honom för att fråga vad han tycker om Oliver Ingrosso, varpå han svarat dem i ett meddelande:

– Jag har inget minne av att jag överhuvudtaget har pratat med karln eller träffat honom.

Utöver det har han inga vidare kommentarer, skriver Expressen.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet, TV4

Annons