LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrosso om besöket i Nyhetsmorgon – går på Leif GW: ”Skitotrevlig”

18 dec, 2023 
Leif Gw och Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso har gästat Nyhetsmorgon under hösten.
Nu riktar han plötsligt en hård känga till Leif GW Persson efter mötet i morgonprogrammet.
– Han snäser av en, säger Oliver i en video på Youtube.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betygetBrand logo
Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betyget

Oliver Ingrosso, 33, är den av syskonen Ingrosso-Wahlgren som valt att leva utanför offentligheten tillskillnad från Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso som är två av våra största stjärnor.

Men på senare dar har vi fått se allt mer av Oliver som nu är både dj och resturangägare. Nyligen släppte Oliver dessutom en kokbok som kommit att mottas väl av svenska folket.

Oliver Ingrosso ersätter Erik Videgård i Nyhetsmorgon

Det är just matlagningen som är Olivers stora intresse och härom veckan fick vi se honom laga mat i TV4:s Nyhetsmorgon då han fick äran att vara kock i programmet. Det var vid två tillfällen som Oliver täckte upp för Erik Videgård som vanligtvis är kock i söndagsprogrammet.

”Jättekul att Oliver kommit med i gänget, han är verkligen duktig och smaksäker, hade förmånen att få prova hans mat när jag satt i intervjusoffan. Hur/om han kommer tillbaka framöver vet jag inte men det vore trevligt tycker jag”, skrev då Erik i ett meddelande till Hänt om sin ersättare.

Oliver Ingrossos hårda känga till Leif GW Persson: ”Skitotrevlig”

Någon annan som Oliver fått träffa under sin medverkan i TV4:s storprogram är kriminologen Leif GW Persson, 78, och dessa två visar sig inte ha klickat. När Oliver gästar Malin Norlanders Youtube-kanal får han plötsligt frågan gällande vem den jobbigaste kändisen han träffat är. Detta varpå Oliver berättar om sitt möte med Leif Gw.

– Jag har ju varit med i Nyhetsmorgon två gånger, så nu tar jag bara det för att det är närmst... Vad heter han? Gw. Skitotrevlig, han hälsar inte eller någonting. Han snäser av en, säger Oliver i videoklippet och fortsätter:

– Jag säger inte att han är otrevlig i person om man lär känna honom och pratar men min egna uppfattning, not my cup of tea so far.

FOTO: TT

Annons