ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Videgård ersätts i Nyhetsmorgon – orden om Oliver Ingrosso

06 dec, 2023 
Erik Videgård och Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso är ny kock i Nyhetsmorgon.
Nu berättar Erik Videgård vad han tycker om sin ersättare.
”Det kan bli förändringar”, skriver Erik i ett sms till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

I TV4:s Nyhetsmorgon får tittarna ta del av både nyheter och aktuella ämnen inom alla olika kategorier. Mat är även ett ämne som berörs varje morgon då det alltid finns en kock på plats i studion som tipsar om rätter som passar bra för säsongen.

Därför är Erik Vidgård ut bytt i Nyhetsmorgon – Oliver Ingrosso ersätter

En av dessa är Erik Videgård, 63, som ofta syns i programmet. Han har bjudit tittarna på massvis av inspiration och tips men på senaste har han inte synts till. Erik har nämligen haft semester då han varit på resande fot. Nu berättar han för Hänt om tiden han tillbringat på varmare breddgrader.

”Filippinerna var fantastiskt! Många nya intryck och idéer som jag kommer att dela med mig av framöver”, skriver Erik i ett sms till Hänt.

Annons

Under tiden som Erik varit ledig har vi istället fått se Oliver Ingrosso, 33, laga mat i Nyhetsmorgon. Nu delar Erik med sig av sina tankar kring ersättaren samt hur han tror att Oliver framtid i programmet ser ut.

”Jättekul att Oliver kommit med i gänget, han är verkligen duktig och smaksäker, hade förmånen att få prova hans mat när jag satt i intervjusoffan. Hur/om han kommer tillbaka framöver vet jag inte men det vore trevligt tycker jag. December är alltid en månad med många uppdrag så det kan bli förändringar. Jag är med 17/12 nästa gång”, skriver Erik.

Erik Videgårds lycka med Nyhetsmorgon-kollegan – privata relationen

”Vi har blivit ett radarpar vilket tittarna verkar uppskatta inte minst då jag ser kommentarerna på sociala media och de reaktioner jag får privat varje dag”, berättade Erik Videgård nyligen för Hänt.

FOTO: TV4

Annons