LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Leif GW Persson ryter till efter orden om utseendet i Nyhetsmorgon

19 maj, 2022 
LEIF GW PERSSON, ANDERS PIHLBLAD
Leif GW Persson är en av de stora ikonerna i TV4:s Nyhetsmorgon och flera gånger i veckan är han på plats och upplyser om olika brott och polisiära händelser.
Men nu ryter han till mot Anders Pihlblad efter en fråga om utseendet.
Annons
Leif GW Perssons kritik i TV4 – efter häktningen av ASAP Rocky: ”Förvånad”Brand logo
Leif GW Perssons kritik i TV4 – efter häktningen av ASAP Rocky: ”Förvånad”

Leif GW Persson, 77, är äntligen tillbaka fysiskt i tv-rutan efter två års hemarbete. GW är en av dem som skötte sig exemplariskt under coronapandemin. Under de här två åren har han nämligen följt restriktionerna till punkt och pricka och isolerat sig ute på landstället.

Faktum är att GW följde restriktionerna så pass noga att han inte lämnade landstället alls – inte ens för att gå och klippa sig. Detta var något som visade sig i tv, för även om GW inte varit på plats rent fysiskt så har han ändå medverkat i Nyhetsmorgon precis som vanligt. Han kopplades då upp på länk och sände hemifrån sitt vardagsrum.

Leif GW Perssons kamp – därför får han inte opereras

Även om GW:s liv har återgått till det normala allt mer så är det trots allt inte riktigt helt som vanligt. Han tampas nämligen med olika känningar i kroppen och den här gången handlar det om knäna som sviker honom.

Annons

Leif GW Persson berättade nyligen om krämporna och vad som sätter stopp för det hela, det är nämligen så att hans övervikt tvingar honom att avstå operation.

– Jag försöker vara som vanligt, men jag har ju svårt att gå va, jag har liksom inga knän kvar. De vill inte operera mig, för jag är för tjock och så vidare och så vidare, sa han när han gästade Skavlan.

Leif GW Perssons svar efter frågan om utseendet

GW är alltid väldigt mån om sitt utseende och ser gärna fräsch ut framför kameran. Men när han senast var på plats i Nyhetsmorgon fick han en fråga från programledaren Anders Pihlblad som gjorde honom lite upprörd.

– Leif, du ser väldigt våraktig ut i dag!, säger Anders Pihlblad med sin glada och positiva ton i rösten.

– Ja, det ska ju bli varmt i dag, så jag har vidtagit vissa förberedande åtgärder; korta ärmar. Jag övervägde shorts ett tag men jag tyckte det var ett allt för djärvt steg, jag avvaktar till lunch, svarar GW och skrockar.

LEIF GW PERSSON
GW i Nyhetsmorgon.

FOTO: TV4

Annons