LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Leif GW Persson visar upp nya frisyren efter 6 månaders isolering

15 okt, 2020 
Leif GW Persson
Leif GW Persson har hållit sig isolerad i sitt hem sedan slutet av mars.
Han har tidigare öppnat upp om ensamheten och sorgen över att inte veta hur länge coronapandemin ska hålla på.
Nu har han suttit isolerad så länge att han fått ett helt nytt utseende.
Annons
Leif GW Persson visar upp stora förvandlingen i Nyhetsmorgon – efter drastiska livsförändringenBrand logo
Leif GW Persson visar upp stora förvandlingen i Nyhetsmorgon – efter drastiska livsförändringen

Den 24:e mars var sista sändningen av Brottsjournalen och planen var att både Leif GW Persson och Jenny Strömstedt skulle finnas på plats i studion. Men på grund av coronavirusets framfart stoppades Leif från att närvara och fick istället vara med via länk. Anledningen var förstås Folkhälsomyndighetens uppmaning om att personer över 70 bör begränsa sitt umgänge så mycket det bara går.

Leif var helt okej med lösningen och gick in med inställningen att han helt enkelt får köra på det sättet tills allt ordnat upp sig. Men hur länge det faktiskt skulle bli var det ingen som visste.

Några gånger i veckan får tittarna en inblick i hans liv när han sitter hemma i sin fåtölj i stugan. Då redogör han för de senaste brotten i Nyhetsmorgon och ibland blir det även lite snack på det personliga planet.

Ensamheten i karantän

För bara några veckor sedan berättade Leif GW Persson att han känner sig ensam och att det inte är kul att behöva vara isolerad. Han saknar sin fru och sina barnbarn.

Annons

I våras hade han hoppet uppe om att han inte skulle behöva vara med på länk längre utan faktiskt kunna befinna sig i studion. Men efter rådande omständigheter kunde han konstatera att så inte verkar bli fallet.

– Jag hade hoppats på att slippa det här senare i höst, men nu verkar det ju som att det håller på att ta fart här igen så då får jag väl sitta här fram till nästa vår eller så. Jag kanske får sitta här för resten av mitt liv och är det kul? Nej det är inte så kul, sa han frustrerat.

Kriminologen tar verkligen isoleringen på största allvar. Leif går inte ut i onödan och det märks när man vecka efter vecka får se honom via länk på Nyhetsmorgon.

Sedan pandemin startade har det har myntats ett inofficiellt uttryck som heter ”corona-frisyr”, vilket uppkommer när man inte kunnat gå till frisören på länge på grund av att det inte går att hålla två meters avstånd.

Visar upp nya frisyren

Och nu får vi även se Leif GW Persson i den så kallade ”corona-frisyren”. Hans hår bara växer och växer och nu är det längre än någonsin.

I onsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon visade han upp den nya frillan när han även avslöjade att ingen är felfri, då han själv också begått ett brott en gång. Nämligen att åka fast för fortkörning!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT, TV4

Annons