ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif GW Perssons miljongåva till barnbarnet: ”Jag hjälper honom gärna”

20 nov, 2023 
Leif GW Persson
Leif GW Persson är minst sagt generös med pengar till familjemedlemmarna.
Nu berättar han om hur han tänker kring julklappar och gåvor till barn och barnbarn.
– De fick då behålla vinsten och den var på ett antal miljoner, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts reporter lär 90-talsikonen Jason Priestley svenskaBrand logo
Hänts reporter lär 90-talsikonen Jason Priestley svenska

Leif GW Persson, 78, har sex barn, fyra egna och två bonusbarn via sin fru Kim Perssons tidigare äktenskap. Dessutom har han hela 13 barnbarn.

Familjen betyder mest för kriminologen som dessvärre inte väntas fira jul med någon av barnen i år. Tidigare har han nämligen berättat för Hänt att just denna jul blir den första utan barn och barnbarn då alla har saker på olika håll.

Leif GW Persson om julklappar till familjen: ”Går ingen nöd på någon av mina närstående”

Nu delar kriminologen med sig av hur mycket han egentligen lägger på julklappar.

– Säkert alldeles för mycket, säger han till Hänt och skrattar.

Tidigare har Leif berättat att han skänker pengar till sina ex-fruar och nu kommer det fram att kriminologen minst sagt är generös.

Annons

– Det går ingen nöd på någon av mina närstående och det gäller även gamla fruar, säger Leif till Hänt.

Enorma miljongåvan till barnbarnet: ”Ett antal miljoner”

I vintras kom det även fram att det 12-åriga barnbarnet Malakai har fått en present värd 25 miljoner kronor. Nu berättar Leif om hur han hjälpte barnbarnet att finansiera sina drömmar.

– Han fick låna pengar av mig, det var till honom och hans kompis som är son till min partner. Så vi lånade de ett antal miljoner så vi gjorde en affär till de som vi sedan avslutade och då fick de behålla vinsten på det. Men han är ju intresserad så jag hjälper honom gärna med sånt, säger Leif.

Han fortsätter:

– De fick då behålla vinsten och den var på ett antal miljoner men det är några år sedan nu.

Vad betyder det att kunna hjälpa till med pengar här och där?

– Det är väldigt praktiskt. Jag hjälper gärna andra. Jag och Camilla Läckberg finansierar ett barnhem i Ukraina sedan många år tillbaka och det är väl praktiskt och bra då att man delar med sig om man har mer än vad man kan göra av med. Då kan man ge bort det till andra som behöver det, säger Leif.

– Om de behöver något så ser jag till att de får det, om det är av ekonomisk karaktär. Det står i min makt men sen har de väl andra problem som de inte alltid berättar för morfar/farfar. Där kan jag inte hjälpa till men det verkar inte gå någon nöd på någon av de.

FOTO: TT

Annons