ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif GW Persson dumpad av familjen – blir ensam över julen efter barnens beslut

06 nov, 2023 
Leif GW Persson
Leif GW Persson har sex barn och tretton barnbarn men i jul blir han ensam med hustrun Kim.
Nu berättar han för Hänt om barnens beslut som skiljer sig helt från tidigare år.
– Jag kommer att fixa den biten också, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när..: Hemma hos Edward BlomBrand logo
Vad äter du när..: Hemma hos Edward Blom

Leif GW Persson, 78, har sex barn, fyra egna och två bonusbarn via sin fru Kim Perssons tidigare äktenskap. Dessutom har han hela 13 barnbarn. Familjen är stor och något som är tydligt är att det är just det gänget som betyder allra mest för kriminologen.

När Hänt når Leif får han frågan gällande hur det är med hela stora familjen, detta varpå han svarar:

– Det är nog hyggligt tror jag. Jag har ju 13 barnbarn och sex barn.

Leif GW Persson dumpas av familjen under julen 2023 – barnens oväntade beslut

Inför årets kanske största familjehögtid väntas dock familjen inte samlas. Det är nämligen första året som kriminologen nu inte kommer att fira med sina barn.

– Det varierar men i år tror jag är första gången som alla håller på med något annat så i år blir det bara hustrun och jag, säger Leif till Hänt.

Annons

Så inga barn alls?

– Inga barn och inga barnbarn. Men vi ses ju ganska ofta ändå. Jag har ett par av barnen som bor här i huset och de har barn så jag har två barn, en svärdotter och tre barnbarn i huset där vi bor i stan va. Sen träffar jag då mina andra barn och barnbarn regelbundet.

Ärliga orden om att fira högtiden med hustrun: ”Kommer fixa den biten”

Även om Leif nöjer sig fint med att fira högtiden tillsammans med sin fru enbart så hör det inte till vanligheterna. Däremot kan han känna att lugn över att det nu blir som det blir.

– Det är inga som helst problem, jag kommer att fixa den biten också. Med tanke på alla arrangemang som ska till så blir det en lugn jul och jag har inget emot det. Vi får ses en annan dag istället, eller det gör vi ju också hela tiden.

FOTO: TT

Annons