LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Leif GW Perssons oväntade sexavslöjande – privata detaljerna: ”Amatör”

31 mar, 2024 
Linn Seipel
leif gw och hustrun kim
Detta plötsliga avslöjande om Leif GW Perssons sexliv var man absolut inte beredd på...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Det har surrats mycket om vår allas kriminolog Leif GW Persson, 79, i dagarna. Under söndagens avsnitt av Nyhetsmorgon avslöjade han nämligen i direktsändning att det blir hans sista.

– Jag fyllde 79 år för några veckor sen. Då fattade jag ett beslut att jag skulle ägna återstoden av min tid, i den mån jag kommer att få någon, till att skriva klart ett par böcker som har blivit liggande, sade han i programmet.

I samma sändning passar han på att tacka, både tittare, kollegor och arbetsgivare.

– Jag har trivts alldeles utomordentligt med min arbetsgivare. Vi skiljs som vänner. De har visat stor fördragsamhet med en snart 100-årig medarbetare, poängterar han.

Plötsliga sexavslöjandet om Leif GW Persson i TV4-programmet

Och under fredagskvällen var Leifs på allas läppar också, efter ett oväntat avslöjande av komikern Henrik Schyffert, 56, i TV4-programmet Masked singer.

Annons

Det var sambon Nour El Refai, 36, som fick önska in sin Henrik i programmet, för att tillfälligt ersätta panelmedlemmen Pernilla Wahlgren, 56, som är iväg på annat varannan vecka. I programmet får Henrik frågan om han någonsin haft en känd fling, utöver Nour.

– Nour är den första och den sista. Nu går vi vidare, säger Henrik Schyffert skämtsamt. Han fortsätter sen ändå berätta:

– Leif GW Persson hävdar att att vi är buksvågrar och han vägrar säga vem det är.

Henrik schyffert

Henrik Schyffert buksvåger med Leif GW Persson: ”En glad amatör”

Att vara buksvåger innebär alltså de har haft sex med samma person. Henrik har försökt mjölka krimexperten på vem det är, men utan framgång. Det enda han fick var ett avslöjande om hur han själv var i sänghalmen.

– Så sa jag vem är det då? Då sa han ”nej det kan jag inte berätta”, fortsätter Henrik i programmet samtidigt som han förklarar att Leif GW berättat att personen i fråga beskrivit honom som ”en glad amatör”.

FOTO: TV4, Alexander Mahmoud / DN / TT

.

Annons