TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai och Henrik Schyfferts beslut för barnet – hålls hemligt

20 mar, 2024 
Maria Broberg
nour el refai henrik schyffert med sonen
Nour El-Refai och Henrik Schyffert har ett gemensamt barn som i princip ingen har sett till.
Nu öppnar Nour upp om beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Sergio avslöjar sanningen bakom snackisen – parets bebislyckaBrand logo
Love is blind-Sergio avslöjar sanningen bakom snackisen – parets bebislycka

Komikerna Nour El-Refai, 36, och Henrik Schyffert, 56, har varit ett par i flera år. Idag har de sonen Sami, 4, tillsammans. Henrik Schyffert har även de två äldre sönerna Janne Schyffert, 25, och Ove Schyffert från hans tidigare förhållande med Bea Uusma.

Under Årets Mama-galan 2024 utnämndes Nour El-Refai till Årets humormama. I en ny intervju med tidningen berättar Nour att hon hittade inspiration till sin show Nour El Refai säger ett skämt i ca 75 minuter från sitt nuvarande familjeliv.

– Jag har ju varit bonusförälder länge, men nu gick jag igenom föräldraskapet från början, för första gången. Jag var dessutom en förstagångsförälder med någon som inte var det. Jag och Henrik har ju levt tillsammans i elva år, det är många år innan ett gemensamt barn. Jag märkte att i allt jag gick igenom fanns det saker att skriva om.

Annons

Därför håller Nour El-Refai och Henrik Schyffert sonen utanför rampljuset

Trots att Nour hittat mycket material och inspiration till sin show från sitt familjeliv med Sami och Henrik, så har paret bestämt att de ska hålla sonens identitet hemlig.

Till Mama berättar Nour:

– Vi är två personer som båda har mycket integritet, så det var ganska självklart att vi inte skulle exponera honom i sociala medier. För mig är det självklart att han har rätt till sin integritet. Men jag är fullt medveten om att andra resonerar annorlunda, och jag tycker ingen är dum som gör på något annat sätt. Alla familjer är olika och integritet är olika för folk.

SS, men efter att lilla Sami kommit till världen flyttade föräldrarna tillslut hop.

– Sen efter barn fortsatte vi ändå ett tag men då försvann fördelarna och det blev bara jobbigt nu är det som att "gud varför har vi inte gjort det här innan, vad enkelt det är", har Nour tidigare berättat i podcasten Familjärt.

FOTO: TT, Mama/Hannah Hedin

Annons