LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tror tittarna att Pernilla Wahlgren är Prinsesstårtan i Masked singer

29 mar, 2024 
Linn Seipel
pernilla wahlgren prinsesstårtan masked singer
Pernilla Wahlgren är lämpligt nog borta på annat varannan Masked singer-fredag, menar följarna som nu har börjat spekulera!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Fredagsunderhållningen Masked singer är tillbaka i rutan! Bland årets masker ser vi Bergatrollet, Lejonet, Prinsesstårtan, Pandorna, Skyddsängeln, Discokulan, Kameleonten, Snögubben, Ufot, Väckarklockan, Pirathajen och Skelettet. I premiäravsnittet blev det Snögubben som fick lämna efter en tuff duell mot Discokulan och under masken dolde sig VM 94-hjälten Tomas Brolin, 54.

Likt tidigare år är det programledaren David Hellenius, 50, som håller i taktpinnen tillsammans med sina eminenta jurymedlemmar: Felix Herngren, 57, Nour El-Refai, 36, och Måns Zelmerlöw, 37.

Även Pernilla Wahlgren, 56, är med denna säsong – men bara delvis. Varannan fredag ersätts hon av en annan jurymedlem, något de i programmet motiverade med att övriga jurymedlemmar är sotis på att hon tidigare alltid vunnit med sina gissningar.

Annons

När Pernilla och David besökte Nyhetsmorgon inför programstart berättade hon att det är hennes tajta schema som ställer till det.

– Nu ställde de ett krav att Pernilla skulle vara borta fyra gånger och de fick bestämma en ersättare som hoppar in, säger David.

– Rimligt, men det kan också bero på att jag har en show och turné, adderar Pernilla.

Därför tror tittarna att Pernilla är Prinsesstårtan i Masked singer – detaljerna avslöjar

Men följarna köper inte den förklaringen. De tror nämligen att skälet bakom Pernillas frånvaro just varannat program beror på något helt annat. Nämligen att hon gömmer sig i en utav maskerna – rättare sagt, hon är prinsesstårtan!

”Prinsesstårtan är Pernilla Wahlgren”, säger en följare säkert.

”Prinsessan tror jag är Pernilla Wahlgren”, säger en annan lite mer ödmjukt.

”Tror prinsesstårtan är Pernilla Wahlgren eftersom hon inte ska vara med i juryn varannan vecka”, tror en tredje.

”Hon är borta varannan vecka 4 gånger. Precis då prinsesstårtan syns”, motiverar en fjärde.

Men det är inte alla som övertygade på den teorin. Bland folkets gissningar finns en mängd andra namn som de tror kan vara prinsesstårtan. På TV4:s officiella Masked singer-instagram slängs det högt och lågt med olika namn; däribland Tina Nordström, Sarah Dawn Finer, Camilla Läckberg, Annie Lööf, Lisa Ajax, Camilla Hadid eller Petra Malm.

Vem som har rätt återstår att se!

FOTO: TV4, Emma LarusdottirAnnons