LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren ersatt i Masked singer – beskedet timmar före sändning

22 mar, 2024 
Maria Broberg
Succéprogrammet Masked Singer 2024 är äntligen tillbaka.
Men det kommer inte att bli som vanligt avslöjar programledaren David Hellenius i Nyhetsmorgon.
Jurymedlemmen Pernilla Wahlgren har nämligen blivit ersatt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

Succéprogrammet Masked singer är äntligen tillbaka! Maskerna som är med i årets säsong är Bergatrollet, Lejonet, Prinsesstårtan, Pandorna, Skyddsängeln, Discokulan, Kameleonten, Snögubben, Ufot, Väckarklockan, Pirathajen och Skelettet.

I vanlig ordning ser vi programledaren David Hellenius, 50, i tv-rutan ihop med juryn Felix Herngren, 57, Nour El-Refai, 36, och Måns Zelmerlöw, 37.

Även Pernilla Wahlgren, 56, har varit en stående medlem i juryn under de tidigare säsongerna. Hon har även alltid vunnit den gissningslek som juryn sysslar med under programmets gång.

Men när David och Pernilla gästar Nyhetsmorgon för att prata om programmet inför premiären avslöjar de att Pernilla nu blivit ersatt som jurymedlem.

Pernilla Wahlgren ersatt i Masked singer – kravet från juryn

Under programmets gång gissar kändisjuryn hej-vilt kring maskernas sanna identiteter. Gissar de rätt på maskerna får de poäng som sedan räknas ut i finalavsnittet.

Annons

Pernilla Wahlgren har vunnit denna typ av gissningslek alla tre säsonger som har sänts, och detta har förargat de andra jurymedlemmarna.

De har gått så pass långt att de har krävt att Pernilla puttas från programmet. Detta avslöjar David Hellenius och Pernilla när de gästar Nyhetsmorgon under fredagen.

– Det är mer tävling än någonsin i panelen kan jag säga. På ett sätt är det lite dålig stämning för nu vill ju alla visa att de är bra. Felix vill inte vara den som bara skojar, utan han vill visa att han kan. Eller det har ju varit lite så, säger David och Pernilla inflikar:

– Ja, de har ju till och med puttat ut mig!

– Nu ställde de ett krav att Pernilla skulle vara borta fyra gånger och de fick bestämma en ersättare som hoppar in, fortsätter David.

– Rimligt, men det kan också bero på att jag har en show och turné, adderar Pernilla.

Pernilla Wahlgren försvinner från Masked singer – komikern ersätter

Redan andra avsnittet kommer Pernilla att vara borta från programmet. Och hon ersätts av ingen mindre än komikern Henrik Schyffert.

Henrik är ju tillsammans med jurymedlemmen Nour El-Refai, och Steffo ifrågasätter om det inte blir som ett familjeupplägg då för Nour. Varpå David svarar:

– Hon hoppades på det men då var hon inte beredd på att det blir som Pernillas lag. Så de som hoppar in, om de tar poäng, så tillfaller dem Pernilla.

Om ersättarna hjälper Pernillas lag återstår att se, men i Nyhetsmorgon säger hon lite finurligt:

– Antingen får man hjälp eller också så blir man stjälpt.

FOTO:

Annons