LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif GW Perssons dotter Malin ekonomiskt oberoende – berättar om lyxlivet

11 apr, 2024 
Leif GW Perssons dotter Malin Persson har gott om pengar på banken och är idag ekonomiskt oberoende.
Nu berättar hon om lyxlivet och vad hennes dyraste köp är.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Malin Persson Giolito, 54, är utbildad jurist och har skrivit flera böcker precis som pappa Leif GW Persson, 79. Mest känd är hon kanske för boken Störst av allt som blev en Netflix-serie med samma namn 2019.

Leif GW Persson har gott om pengar på banken och verkar vara en generös man med tanke på de gåvor han har gett till sin familj bestående av frun Kim Persson, samt sex barn och 13 barnbarn, genom åren.

Leif GW Persson dotter Malin berättar om lyxlivet

Malin har även hon gott ställt. I en ny intervju med Amelia berättar hon om livet i lyx och flärd med maken. Pengar är viktigt för Malin, att ha möjlighet till makten över sitt eget liv.

– Jag minns att Ernst Billgren på denna fråga svarade att pengar inte är något han tänker på, men så svarar bara en person som är ekonomiskt oberoende. Och att vara ekonomiskt oberoende är kanske den enskilt viktigaste frågan för feminismen; möjligheten för en kvinna att ha makten över sitt eget liv.

Leif GW Perssons dotter Malin om det dyraste hon köpt

Att vara ekonomiskt oberoende är en viktig faktor för en relation, berättar Malin. För att hålla passionen vid liv och att man har färre saker att bråka om.

Annons

– Min man är avgjort mer ekonomisk än vad jag är, mycket mer upptagen av och orolig för pengar. Det ger mig utrymme att vara lite tvärtom, fast när han inte är i närheten blir jag själv lite mer ekonomisk. Ekonomiskt oberoende, som vi pratade om tidigare, är också en viktig faktor för att hålla passionen i ens relation vid liv. Då har man färre saker att gräla om. Det är lättare att vara passionerat förälskad, eller åtminstone inte akut irriterad, om man slipper oroa sig för pengar.

På frågan om vad det dyraste Malin har köpt till sig själv svarar hon:

– Bilen, en Lexus hybrid. Jag är egentligen inte så värst bilintresserad, men älskar min bil. Jag vill aldrig göra mig av med den, även om min bilhandlare hela tiden försöker få mig att köpa en ny.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT.

Annons