Här är alla deltagare och kändisar i LEGO Masters Sverige 2022

Alla deltagare i LEGO Masters Sverige 2022.

LEGO Masters Sverige 2022 har premiär den 20 augusti.
I programmet kommer ett gäng kändisar att visa upp sina LEGO-kunskaper.
Läs om deltagarna här!
Här är vinnarna av "Lego Masters Sverige" 2021 – Se klippet
0:55

Efter reklamen: Här är vinnarna av "Lego Masters Sverige" 2021 – Se klippet

(0:55)

Slå på ljud

Snart är LEGO Masters Sverige tillbaka med ytterligare en säsong. Favorit i repris är programledaren Mauri Hermundsson, 26, som ska leda alla LEGO-fans genom säsongen. Och inför den nya omgången är programledaren minst sagt förväntansfull.

– Det känns kul att vi är tillbaka med en ny säsong av LEGO Masters Sverige. Byggena som de här sexton talangfulla LEGO byggarna åstadkommer är verkligen helt otroliga och vi ser fram emot att få visa resultatet av allt deras slit för våra tittare i höst, säger Mauri Hermundsson i ett pressmeddelande.

– Vi får dessutom besök av en rad olika kända svenska profiler under säsongens gång, vilket vi hoppas kommer kunna höja upplevelsen för våra tittare ytterligare.

Årets LEGO Masters Sverige kommer med en stor nyhet, nämligen att några kända ansikten kommer dyka upp. Bland annat kommer tittarna få följa när David Sundin, Tommy Körberg och Lisa Ajax visar upp sina LEGO-byggarkunskaper.

Här är alla deltagare i LEGO Masters Sverige 2022

Vilka är de övriga deltagarna då? Här är hela listan!

Sergio Jaensson, 30 år, Vimmerby, Leonard von Wolcker, 36 år, Nyhamnsläge

Glenn Stark, 34 år, Tumba, Jimmy Skoglund, 43 år, Båstad

Peter Röhr, 32 år, Kil, Jonas Karlsson, 40 år, Skärblacka

Hanna Broberg, 33 år, Kalmar, Jennie Lindell, 34 år, Vittinge

Andreas Lenander, 39 år, Täby, Emma Friman, 34 år, Vålberg

Emil Ahlanzberg, 27 år, Stockholm, Johan Tedeståhl, 26 år, Stockholm

Björn Berglund, 44 år, Trelleborg, Olle Moquist, 20 år, Älvsjö

Jenny Wistbacka, 46 år, Eskilstuna, Jimmy Holmberg, 42 år, Eskilstuna

Här friar Joakim till kärleken i "Lego Masters Sverige" – Se klippet

Se klippet här!

Här är alla kändisar i LEGO Masters Sverige 2022

Och vilka kända ansikten kommer att duka upp i LEGO Masters Sverige 2022? Här kommer hela listan med namn!

Edvin Törnblom

Influencern Edvin Törnblom, 26, driver den populära podcast Ursäkta-podden tillsammans med komikern Johanna Nordström, 26.

Stefan och Melwin Holm

Idrottare Stefan Holm, 46, var en av Sverige främsta höjdhoppare och har haft stora framgångar i VM, EM och SM. Även sonen Melwin Holm, 17, har gått i sin pappas fotspår och tävlar i höjdhopp.

David Sundin

Programledaren och komikern David Sundin, 46, har vi bland annat sett leda Melodifestivalen 2020, var Babben Larssons, 65, sidekick i SVT:s Bäst i test. Han har även medverkat i Släng dig i brunnen.

Pia Johansson

Pia Johansson, 61, är skådespelare och komiker, vi har sett henne i tv-serier så som Rederiet och LasseMajas detektivbyrå, men även i humorprogrammet Parlamentet. Pia var också rösten i matlagningsprogrammet Halv åtta hos mig.

Tommy Körberg

Tommy Körberg, 74, är en av Sverige mest folkkära artister, han har medverkat i Melodifestivalen flertalet gånger, vi har även sett honom i musikprogrammet Så mycket bättre 2020 och på olika teaterscener i uppsättningar så som Chess, Les Misérables och Sound of music.

Sean Banan

Artisten Sean Banan, 37, slog igenom när han medverkade i dansprogrammet Floor filler 2006. Sedan dess har han gjort succé med låtar som Skaka rumpa, Sean den förste Banan och Copacabanana.

Lisa Ajax

Lisa Ajax, 23, slog igenom när hon vann Idol 2014 och vi har sett henne tävla i Melodifestivalen hela fyra gånger och även i Let's dance 2022.

Anis don Demina

Artisten och programledaren Anis Don Demina, 29, ledde Melodifestivalen 2021 med Oscar Zia, 25. Han har även varit Pär Lernströms sidekick i Idol 2021.

LEGO Masters Sverige har premiär lördag 20 augusti och sänds på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN