TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är alla deltagare i LEGO Masters Sverige 2021 – hela listan

18 aug, 2021 
Alla deltagare i LEgomasters sverige
LEGO Masters Sverige är äntligen tillbaka! Vilka kommer tittarna få möjlighet att följa under hösten?
Känner du igen någon på listan? Inte så konstigt!
Här kan du läsa om alla deltagare!
Annons
Sex snabba frågor med Mauri HermundssonBrand logo
Sex snabba frågor med  Mauri Hermundsson

Det är snart dags för en ny säsong av LEGO Masters Sverige på TV4! Programmet där deltagare tävlar om vinsten av den ärofyllda LEGO-pokalen. Under säsongen kommer tittarna få möjlighet att se de tävlande bygga lego på tid och med en enorm press, och sedan bedömas utifrån kreativitet men också vad konstverket berättar för historia.

Och precis som förra året är det Mauri Hermundsson, 25, programledare för succén. Med sig vid sin sida har han LEGOexperten Magnus Göransson.

LEGO Masters Sverige är äntligen tillbaka och det känns underbart att få sparka igång en ny säsong, säger Mauri. Han fortsätter:

– Jag vågar nog lova att vi fått ihop det ännu bättre i år. Mer kreativitet, mer glädje och mer galenskap. Jag håller alla tummar för att tittarna ska känna samma sak.

Några som inte är tillbaka är förra årets tävlande. Utan i år är det nya hungriga deltagare som vill vinna LEGO Masters Sverige 2021. Vilka tävlar?

Annons

Här är alla deltagare i LEGO Masters Sverige 2021

Viktor och Anton

Viktor Juholt, 25, är student från Stockholm och tävlar med sin bror Anton Juholt, 28, som är egenföretagare bosatt i Linköping. Känner man igen dem eller namnet så är det inte alls konstigt då de är söner till folkkära politikern Håkan Juholt, 58.

Viktor Juholt och Anton Juholt i Lego masters Sverige 2021
Viktor och Anton.

Melina och Nathalie

Melina Cirverius, 34, arbetar som systemutvecklare och håller hus i Stockholm. Hon tävlar med Nathalie Cirverius, 32, som arbetar med samma sak och även hon bor i Stockholm.

Melina Civerius och Nathalie Civerius i Lego masters Sverige 2021
Melina och Nathalie.

Albin och John-Erik

Annons

Albin Hansson, 19, är en student från Norrköping som tävlar med försäljningsingenjören John-Erik Hansson, 60, även han från Norrköping.

Albin Hansson och John-Erik Hansson i Lego Masters Sverige 2021
Albin och John-Erik.

My och Viola

My Söderberg, 24, är föräldraledig och håller hus i Pölsemannen, Tomelilla. Hon tävlar med Viola Lindell, 39, som arbetar som konstnär i Örebro.

My Söderberg och Viola Lindell i Lego Masters Sverige 2021
My och Viola.

Jacob och Robin

Jacob Pedersen, 44, arbetar som tatuerare och konstnär i Helsingborg. Han tävlar med Robin Nilsson, 32, som jobbar inom barnomsorg i Årjäng. Känner man igen Jacob är det inte alls konstigt, då han tidigare vunnit programmet Ink master.

Annons
Jacob Pedersen och Robin Nilsson i Lego Masters Sverige 2021
Robin och Jacob.

Felix och Vidar

Felix Ternman, 27, är universitetslärare i Malmö och tävlar med Vidar Olsson, 21, som är en filmskapare från Norrköping.

Felix Ternman och Vidar Olsson i Lego masters Sverige 2021
Felix och Vidar.

Jonas och Liv

Jonas Wide, 37, är en civilingenjör från Ludvika som tävlar tillsammans med Liv Brandt, 35, som arbetar som dagbarnvådare i Landvetter.

Jonas Wide och Liv Brandt i Lego Masters Sverige 2021
Jonas och Liv.

Johan och Joakim

Annons

Johan Bergman, 44, är en ungdomscoach bosatt i Gävle men tidigare hållit hus på Åland. Han tävlar med personliga assistenten Joakim Segeblad, 40, från Värnamo.

Johan Bergman och Joakim Segeblad i Lego Masters Sverige 2021
Johan och Joakim.

LEGO Masters Sverige har säsongspremiär den 28 augusti på TV4 och kommer såklart även finnas tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Annons