Lee Christiernssons lycka med ex-frun Karolina – starka orden: ”Soulmates”

10 jun, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png.jpg?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Lee Christiernsson tillsammans med ex-frun Karolina Christiernsson
Lee Christiernsson har två döttrar tillsammans med ex-frun Karolina Christiernsson.
Nu kommer Lee med glädjebeskedet om Karolinas stöd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”
Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”

– Nu är det ju sju veckor sedan jag kom ut. Det har varit sju fantastiska veckor för mig, jag har fått så mycket hejarop och fått så mycket respekt tillbaka och folk önskar mig verkligen lycka till, sa Lee då till Hänt.

Lee Christiernssons ord om ex-fruns stöd: ”Soulmates”

Historien om Lee har berört stora delar av svenska folket och i dokumentären Att bli Lee fick tittarna följa händelseförloppet och även se ett ansikte på en av personerna som betyder väldigt mycket för Lee, nämligen ex-frun Karolina Christiernsson.

Tillsammans har ex-paret två barn tillsammans och stödet och förståelsen som Lee fått från Karolina och barnen är väldigt betydelsefullt.

Nyligen gästade Lee P4 Extra – Gästen där hen berättade om just stödet från ex-frun.

Annons

– Hon betyder jättemycket, vi ser varandra som soulmates. Vi var ju ett par i 14 år, vi har barnen tillsammans och vi hjälper varandra i vått och torrt. Hon är jätteviktig för mig, så är det, säger hen.

Lee Christiernsson om att komma ut som transperson och berätta för barnen

Lee har tidigare berättat hur viktig familjen har varit under hela processen. Även berättat hur det varit att komma ut som transperson i vuxen ålder. I en intervju med QX som kom ut i vintras berättade hen hur det gick till när Lee kom ut till barnen.

Lee hade bokat ett hotell till sig själv, ex-frun och deras två döttrar och visade barnen bilder på tre kända transpersoner, Tone Sekelius, Caitlyn Jenner och dåvarande skolministern Lina Axelsson Kihlbom innan Lee visade en bild på sig själv. Sen berättade hen som det var för döttrarna.

Annons

– De blev självklart både chockade och jättesorgsna, men vi hade ändå två fina dygn på hotellet, sa Lee då.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Annons