LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Lee Christiernssons splittring från barnen – berättar om saknaden

11 apr, 2023 
LEE CHRISTIERNSSON, KAROLINA CHRISTIERNSSON
Lee Christiernsson har två barn tillsammans med ex-frun Karolina.
Nu berättar han om tiden ifrån barnen.
– Jag har varit hemma själv, säger han i P4.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”Brand logo
Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”

Det var i februari i år som vi nåddes av nyheten att "Snickar-Björn" kommer ut som transperson och från och med nu är det Lee Christiernsson som gäller. Sedan dess har Lee haft fullt upp, kan man minst sagt säga. När Hänt träffade hen på Ria-galan berättade hen mer om den hektiska tiden.

– Nu är det ju sju veckor sedan jag kom ut. Det har varit sju fantastiska veckor för mig, jag har fått så mycket hejarop och fått så mycket respekt tillbaka och folk önskar mig verkligen lycka till, sa Lee då till Hänt.

Lee Christiernsson om dokumentären: ”Bara människa”

Historien om Lee har berört stora delar av svenska folket och i dokumentären Att bli Lee fick vi följa händelseförloppet.

– Det känns som att den här historien som kom ut med dokumentären verkligen har berört människor. Jag visste ju inte hur mottagandet skulle vara men jag gjorde det ju liksom på det sättet som jag kände att jag kunde göra det bäst på – och på det sättet jag tyckte var viktigt. Det blir ju som ett dokument också, jag är ju bara människa rakt upp och ner, sa hen till Hänt på Ria-galan.

Annons

I dokumentären fick vi också ett ansikte på Lees ex-fru Karolina Christiernsson och även hon har fångat svenska folkets hjärtan. Stödet och förståelsen hon visar mot Lee är riktigt beundransvärt och tittarna får även veta att ex-paret har två barn tillsammans.

Lee om splittringen från barnen – därför var de isär

Intresset kring Lee är med andra ord stort och under påskhelgen gästade hen Helgpasset i P4. När hen berättade om påsken kom hen in på barnen och att de tyvärr inte varit tillsammans under högtiden.

– Extremt lugn måste jag säga. Mina barn har varit med sin mamma på resa och firat påsk och jag har varit hemma själv den här påsken. Jag har ätit min påskmat och pratat ganska mycket i telefon, men varit själv, inte ensam, det är ju två helt olika saker enligt mig, säger Lee i radioprogrammet och fortsätter:

– Men jag har varit själv och jag har insett nu framför allt de här senaste åren att jag har ett behov av att ibland bara vara själv under ett par dagar då det inte händer så mycket. Jag mår bra av det helt enkelt, jag laddar energi och då tyckte jag att den perioden föll sig ganska naturligt under den här påskperioden. Så därav den lugna påsken.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons