LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filippa Toremo visar upp killen – efter alla frågor om pappan till barnet

11 apr, 2023 
Filippa Toremo
Filippa Toremos graviditet kom att bli en riktig snackis.
Efter alla frågor om pappan väljer influencern nu att dela med sig av en bild på sig ihop med en kille.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Det var i höstas som influencern Filippa Toremo, 26, delade med sig av ett videoklipp på Instagram där hon avslöjade att hon var gravid. Graviditeten hade kommit som en chock – i flera månaders tid hade Filippa varit med barn utan att veta om det. När hon fick reda på att hon väntade barn var det för sent för att göra abort.

Sedan dess har följarna fått ta del av den resa som Filippa genomgått. Inte nog med uppdateringar på sociala medier har Filippa även spelat in en serie tillsammans med SVT. I dokumentären Gravid utan att veta berättade Filippa mer ingående om sin resa där hon velade mellan att adoptera bort barnet eller bli mamma.

Filippa Toremo om relationen till barnets pappa

I februari föddes Filippas son som fått namnet Todd. Sedan förlossningen har mycket skett. Till en början var Filippa inställd på att ta sig an föräldraskapet ensam. På sin Youtube-kanal har hon förklarat att pappan till barnet förmodligen inte skulle komma att vara en del av deras liv men i dokumentären avslöjade Filippa att hon och killen plötsligt hade flyttat ihop.

Annons

Hon har även förklarat i en nyare video på Youtube att hon fått flertal frågor gällande hur relationen mellan henne och pappan ser ut. Något som tillslut fick henne att förklara att de själva inte visste.

– Vi hade nog inte flyttat ihop om det inte fungerade så bra mellan oss. Så vi får se men vi tycker om varandra väldigt mycket, så mycket kan jag säga. Viktigt att låta det ta sin tid och inte sätta etiketter för fort. Jag kommer att uppdatera er om hur vår relation ser ut, sa då Filippa.

Filippa Toremo visar upp killen – följarnas stora lycka

Nu har Filippa plötsligt delat med sig av en bild på en kille, om det är pappan till Todd går däremot inte att slå fast. I ett nytt inlägg på Instagram syns Filippa och en kille vara ute på promenad med barnvagnen.

Bilden visar sig väcka starka reaktioner bland följarna som kommenterat:

”Andra bilden” och ”Finaste ni”.

Filippa Toremo och kille
Bilden är den andra i bildspelet. FOTO: Instagram

FOTO: TT

Annons