LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lee Christiernssons nya hälsobesked efter långa tystnaden

11 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Lee Christiernsson
Lee Christiernsson har haft en hektisk tid senaste månaderna.
På Instagram berättar hen om senaste veckorna och kommer med ett nytt besked om hälsan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”Brand logo
Lee Christiernsson efter dokumentären Att bli Lee: ”Jag visste inte...”

Det var bara ett par månader sedan som vi fick följa den förre detta Äntligen Hemma profilen och snickaren Björn "Snickar-Björn" Christiernsson resa för att bli Lee Christiernsson, 48, i TV4-dokumentären Att bli Lee.

Sedan Lee kom ut som transperson i magasinet QX har förfrågningarna fullkomligt strömmat in och hen har haft flera offentliga framträdanden. Hen fick bland annat den stora äran att dela ut ett pris i kategorin årets tv-stjärna på QX-galan och debuterade samtidigt på röda mattan.

Lee har blivit en mycket populär profil och delar öppenhjärtligt med sig av allt vad det innebär att gå från Björn till att bli Lee, på sina sociala medier. Hen delar även med sig av glimtar ur sin vardag med familj och vänner.

Annons

Lee Christiernsson om stressen den senaste tiden

Den senaste tiden har minst sagt varit hektisk för Lee som för några veckor sedan publicerade ett inlägg där hen förklarar att det blivit lite väl mycket på senaste.

Jag och familjen mår bra men vi bryter fortfarande ny mark, mycket är fortfarande nytt. Jag har fått extremt mycket förfrågning och jobbförfrågningar under dessa veckor. De är allt från mycket välbetalda uppdrag till de allra roligaste och mest spännande projekt. Jag är fortfarande väldigt trött efter omfattande stress de senaste tre åren, skrev Lee då.

När Hänt sedan träffade Lee på RIA-galan berättade hen varför hen skrev inlägget.

– Jag gick ju med väldigt mycket stress under väldigt lång tid och det är ju som en utmattning. Jag har inga symptom på utmattning, men det är ju den här vägen tillbaka. Jag vet hur den vägen ska göras, jag har varit i det läget förut. Det blir ju liksom hälsa, ut och träna, vara utomhus mycket, ta inte på dig för mycket projekt och ta dig bara an roliga projekt.

Annons

Lee försäkrar även att hen försöker ta det lugnt och att folk inte ska ha för stora förväntningar på hen just nu.

Lee Christiernssons nya hälsobesked – efter tystnaden

Lees hektiska schema märks framförallt av på hens sociala medier där det blir allt mer sporadiska uppdateringar. Nyligen, efter nästan två veckors tystnad publicerar Lee ett inlägg där hen ger följarna en uppdatering vad som hänt på senaste – och kommer även ett nytt hälsobesked.

Lee inleder inlägget med att påpeka det långa uppehållet från plattformen. Vidare berättar hen att hen äntligen börjar få mer balans i vardagen.

"Bäst är dock att jag lyckas skapa mer och mer vardag och att det ger mig mer energi än vad jag gör av med, dvs en hållbar positiv trend kring hälsan i största allmänhet. Fick också svar på en stor mängd blodprover som bekräftar hälsan.", skriver Lee.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons