LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lee Christiernsson avslöjar sanningen om frånvaron: ”En utmattning”

23 mar, 2023 
Simon Lundh
Angelica Hedlund
Lee Christiernsson
Tidigare i år kunde vi följa Lee Christiernssons resa i TV4 dokumentären Att bli Lee.
Nu visar hen upp familjelyckan på Instagram och svarar på sanningen om frånvaron.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Björn Christiernsson öppnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”Brand logo
Björn Christiernsson öppnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”

För några veckor sedan fick vi följa den förre detta Äntligen Hemma profilen och snickaren Björn Christiernsson resa för att bli Lee Christiernsson, 48, i TV4-dokumentären Att bli Lee.

Efter programmet fick Lee den stora äran att dela ut ett pris i kategorin årets tv-stjärna på QX galan och debutera på röda mattan.

Med fler offentliga framträdanden brukar det också följa fler förfrågningar om nya projekt.

Därför syns Lee inte i tv-rutan längre

Nu tar Lee till instagram och förklarar sitt beslut att inte tacka ja till alla förfrågningar som strömmar in i mejlkorgen.

Jag och familjen mår bra men vi bryter fortfarande ny mark, mycket är fortfarande nytt. Jag har fått extremt mycket förfrågning och jobbförfrågningar under dessa veckor. De är allt från mycket välbetalda uppdrag till de allra roligaste och mest spännande projekt. Jag är fortfarande väldigt trött efter omfattande stress de senaste tre åren, skriver Lee på plattformen.

Annons

I inlägget väljer Lee att förklara varför hon tar en paus i dagsläget.

”Jag vill därför bara klargöra med detta inlägg att de flesta av er som väntar på ett eventuellt svar på något kanske får vänta en stund till. Räkna inte med att jag kommer kunna deltaga på just ert projekt nu under denna vår men återkom gärna senare i vår kring föreläsningar, mässor och annat inför hösten.”

Lee forsätter och säger att hen snart är tillbaka med 100% styrka igen och att då vara redo för nya projekt.

”Jag önskar såklart att jag kunde tacka ja till alla olika förfrågningar då de bottnar sig i viktiga och intressanta ämnen, men det är tyvärr en omöjlighetJag ber berörda om tålamod och att inte döma mig för hårt, är snart på banan till 100% och då ses vi på gridden”

Lee Christiernssons egna ord om utmattningen

När Hänt träffar Lee på RIA-galan berättar hen mer om varför hen skrev inlägget.

– Jag gick ju med väldigt mycket stress under väldigt lång tid och det är ju som en utmattning. Jag har inga symptom på utmattning, men det är ju den här vägen tillbaka. Jag vet hur den vägen ska göras, jag har varit i det läget förut. Det blir ju liksom hälsa, ut och träna, vara utomhus mycket, ta inte på dig för mycket projekt och ta dig bara an roliga projekt.

Men du tar det lugnt nu va? Du tar inte på dig för mycket uppdrag?

– Ja det gör jag inte och det var det jag menade med inlägget, att inte folk ska ha för stora förväntningar på mig för jag kommer inte kunna infria den delen. Nu är jag ju här, ska dela ut pris på RIA-galan men jag tänker att det här är ju tv-folk, de är ju inte helt perfekta tänker jag.

FOTO: TV4/Efter fem

Annons