ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lassemans nya hälsobesked – efter otäcka ryggskadan

21 dec, 2022 
LASSEMAN
För några månader sedan föll Lasseman från en brygga och skadade ryggen ordentligt.
Nu berättar han för Hänt hur han mår idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman bryter tystnaden – första orden om Caspers sonBrand logo
Lasseman bryter tystnaden – första orden om Caspers son

Lars "Lasseman" Larsson, 50, är en av medlemmarna i Arvingarna tillsammans med Casper Janebrink, 52, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54.

Under hösten har de varit aktuella med sin krogshow I love Arvingarna, som verkar mycket uppskattad av alla som fått chansen att se den.

Men inför premiären av showen var det många som höjde på ögonbrynen. Lasseman kunde nämligen inte dansa och var mycket begränsad i sitt framträdande på scen. Kort dessförinnan hade han nämligen ramlat från en brygga och skadat ryggen.

Annons

Lasseman om ryggskadan

Lasseman berättade då för Hänt om incidenten när han behövde åka in akut.

– Jag trillade ner från en brygga och landade lite olyckligt på ryggen. Så jag har fått två ryggkotor ihoptryckta. Så denna veckan, det är en repetitionsvecka också så det har varit lite svårt att vara med. Men jag är med idag och har lite smärtstillande och så, sa Lasseman och fortsatte:

– Det var mörkt och jag missade helt enkelt ett steg, så det var väl ett fall på en och en halv meter eller något. Det var lite stenar och så som låg där så det träffade lite olyckligt på ryggkotorna.

Men den tuffa tiden slutade inte där. Bara några dagar senare var han tillbaka på akuten.

Nu blir det ny röntgen av ryggen för att se så det inte är nåt som läker fel.”, förklarade han då.

Lassemans nya besked om ryggskadan: ”Gått bra”

Sedan dess har olyckan som tur är inte varit framme och idag är Lasseman så gott som återställd. I en ny intervju med Hänt berättar han om läget.

Annons

– Det har gått bra. Jag var faktiskt inne igår och fick prata med en ortoped och allt såg väldigt bra ut på röntgen och sådant. Så ja, jag ska väl kunna börja leva som vanligt, börja idrotta lite lätt och så, säger han och fortsätter:

– Det känns bra, jag känner inte av det direkt. Det kan vara någon dag om jag jobbat eller så, så kan jag få lite sådär. Men absolut inga smärtor eller så.

När det kommer till showen så är det inte heller några konstigheter. På frågan om han kan dansa igen svarar han:

– Absolut! Så där är jag i full gång.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons