ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-chefens krav på Ola-Connys utseende: ”Butiksvänlig”

20 dec, 2022 
Ola-Conny
Ola-Conny Wallgren har haft olika frisyrer under årens gång.
Nu avslöjar han plötsligt chefens okända krav för hans utseende under inspelningarna av Ullared.
– Han tyckte jag skulle vara lite mer butiksvänlig, säger han i en video på JLC:s Yotube-kanal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så drar Ola-Conny in miljoner till UllaredBrand logo
Så drar Ola-Conny in miljoner till Ullared

Ola-Conny Wallgren, 58, har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket genom den extremt populära tv-serien Ullared. Sedan succén i programmet har Ola-Conny dykt upp i massvis av olika tv-program och för många är det en stor ära att få träffa Ola-Conny när de besöker varuhuset.

Än idag arbetar Ola-Conny på Gekås och några planer på att sluta finns inte. Det har han han tidigare berättat för Hänt i en intervju.

Okända kravet från chefen angående Ola-Connys utseende

I en ny video på Youtube beger sig humorgruppen JLC, bestående av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman till Ullared. På plats i varuhuset får de sig en pratstund med självaste Ola-Conny.

Annons

Vad Carl snabbt lägger märke till är att Ola-Conny inte ser ut som han gör på sin namnbricka, där han har märkbart längre hår.

– Ja jag försöker komma tillbaka till det igen. Jag tycker om långt hår och långt skägg. Min kära vd som var innan han tyckte väl inte om att jag hade allt för långt hår och långt skägg. Han tyckte jag skulle vara lite mer butiksvänlig, jag vårdade det sen men sen därefter fick jag för mig att jag va trött på det långa håret så jag klippte av det, säger Ola-Conny i videon.

Ola-Conny
Ola-Conny har haft längre och kortare frisyrer under åren. Foto: TT

Egna orden över orden från Ullared-ledningen”Han tyckte väl...”

När Hänt når Ola-Conny förklarar han hur han själv reagerade när han fick veta vad chefen tyckte om hans frisyr.

”Han tyckte väl att jag har ansiktet utåt och ville bara väl. Tänkte att hårlängden bestämmer jag men att det skal se vårdat ut förstår jag. Kolla Ullared bakåt i tiden så får du se mig och VD hos frisören”

Det låter helt enkelt som att Ola-Conny var okej med chefens åsikter och nu kan vi bara önska honom lycka till med att spara ut till sin tidigare look.

FOTO: Kanal 5

Annons