LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lassemans nya bilder på huset efter renoveringen – så blev resultatet

22 aug, 2023 
Johanna Talamo
Lars ”Lasseman” Larsson har haft en fullspäckad sommar, då han tillsammans med Arvingarna varit på turné runt om i Sverige.
Utöver karriären har han och hustrun Therese fullt upp med renoveringen av sitt hus.
Nu visar de upp nya bilder på resultatet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnetBrand logo
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

Lars ”Lasseman” Larsson, 51 har tillsammans med de andra medlemmarna i Arvingarna haft ett hektiskt schema under sommaren, då de varit på en fullspäckad sommarturné runt om på alla Sveriges dansbandsscener.

Lasseman och hustrun Therese har dessutom fullt upp med en husrenovering som man kan följa på deras sociala medier. Nu delar Lasseman nya resultatbilder.

Lasseman och makan Therese om husrenoveringen

Utöver Lassemans karriär och det hektiska schemat under sommaren så är han och frun Therese, som nämnt, mitt uppe i att renovera sitt nya hus.

I en tidigare intervju med Hänt så har makan Therese berättat om hur mycket paret gillar att fixa med det nya huset.

– Det här huset som vi bor i nu, det blir ju vårt tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga, sade Therese då och fortsatte:

– Vi känner lite att vi alltid vill ha något att renovera och att få se möjligheterna med ett hus, vad man kan göra.

Annons

Men husrenoveringen har inte varit en dans på rosor. Therese och Lasseman har nämligen tidigare avslöjat att prislappen för renoveringen har sprungit iväg.

– Allt blev mycket dyrare än vad vi hade tänkt oss, sa Therese då.

Något som även Lasseman höll med om:

– Ja, så blev det med alla byggen.

Lasseman visar upp senaste bilderna på huset efter renoveringen

På Lasseman och Thereses sociala medier delar makarna frekvent med sig av uppdateringar från husrenoveringen. Tidigare har de delat bilder från när de valde ett minst sagt, lyxigt kök till huset.

Nu får vi ta del av ytterligare ett steg på vägen till det framtida drömboendet. På makarnas Instagram delar de bilder efter att ha målat väggarna i vardagsrummet.

Annons

Under bilden förklarar de tankarna bakom färgvalet som de beskriver som en behaglig färg och uttrycker även osäkerhet om burspråket ska gå i samma nyans.

”Projekt ommålning av vardagsrum är snart klart. Vi har burspråket kvar att måla men är lite osäker på om det ska bli samma färg där eller kanske en fin tapet. Ska fundera lite på det” skriver makarna och fortsätter:

”Väggarna är målade med en färgblandning från Jotun som heter Kalk. Väldigt behaglig nyans och en blandning mellan beige och grått”

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons