Lasseman och hustruns kamp under renoveringen – bilden visar missen

Lasseman och hans nya hus.

Arvingarnas Lasseman köpte nyligen ett hus med sin fru Therese Andersson. Under en tid har paret renoverat den nya villan. Nu visar Lasseman upp en miss makarna har råkat göra med huset.
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset
0:39

Efter reklamen: Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

(0:39)

Slå på ljud

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är en av de fyra medlemmarna i dansbandet Arvingarna. Tillsammans har kvartetten nått stora framgångar ihop, inte minst när de vann Melodifestivalen med den ikoniska låten Eloise.

Bandet gillar att hålla sig aktuella och har ständigt nya program och konserter. Lassemans hus har de senaste åren blivit en central punkt för Arvingarnas olika projekt. För två år sen spelade de in programmet Lassemans altan hemma hos honom. Efter det spelade de även in julkonserten Arvingarnas jul. Och nu Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan.

Men årets program blev det sista på den berömda altanen då Lasseman och hans fru Therese Larsson sålde det omtyckta huset och nu vill hans följare veta vad som kommer att hända nästa år.

Lasseman och Therese visar upp renoveringen av huset

Lasseman är som bekant, mitt uppe i ett renoveringsprojekt av det nya huset tillsammans med sin fru Therese. På ett Instagram konto för huset delar de med sig av uppdateringar under renoveringens gång.

”Äntligen kan vi sätta upp våra utemöbler på nylagd trall. Underbart att få lite ordning... om än lite. Och på tisdag gjuter vi plattan till tillbyggnaden på huset och garaget. Ska bli såå kul att få börja bygga uppåt”, skriver makarna på Instagram.

Programmet Fest på Lassemans altan sändes den här sommaren men spelades in redan förra året innan paret hade flyttat. Men bilderna från den nya villan gav följarna förhoppningar inför nästa säsong av programmet.

”Jag hoppas att ni kan spela in nya program på er nya altan”, skriver en följare.

”Hoppas på mer av ert program”, hälsar en annan.

”Hoppas på fler inspelningar från Lassemans nya altan!”, skriver en tredje.

Om det blir en till säsong av Arvingarnas sommar är ännu inte bekräftat men Casper Janebrink gav en hint under säsongsavslutningen.

– Stort tack till alla ni som har tittat och hängt med oss här i Arvingarnas sommar. Nu säger vi tack och hej. Och vem vet, vi kanske dyker upp igen nästa sommar på Lassemans nya altan? Det vet man aldrig!

Lassemans miss med renoveringen – nya bilden på lyxhuset visar: ”Vi kämpar”

Lasseman och hans fru jobbar för fullt med att renovera det nya huset. Men allt verkar inte riktigt gå som det ska, avslöjar Lasseman på parets gemensamma renoverings-konto.

Visst är det underbart när gardinerna åker upp innan smygar och foder är på plats. Typiskt oss. Det kommer att bli bra... när det är klart. Vi kämpar på!

Som tur är verkar dansbandskungen ha en positiv inställning till det. Nu hoppas vi att resten av renoveringen gå smidigt för familjen Larsson!

Bild på fönstret inne i huset.

Bilder inifrån Lasseman och Thereses nya villa.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Tommy Holl/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN