LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lassemans krav på sönerna – om de satsar på musiken: ”Inte optimalt”

15 mar, 2024 
Lassemans söner Filip och Ludvig har ärvt sin pappas intresse för musik.
Men om de ska satsa på musiken har Lasseman ett och annat tips.
– Jag skulle hellre vilja att de jobbar som vi jobbar idag, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”Brand logo
Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”

I februari nästa år firar Lars "Lasseman" Larsson, 52, och hans hustru Therese Larsson, 49, silverbröllop! Det vill säga att de då kommer ha varit gifta i 25 år, men troligtvis går firandet av stapeln nästa sommar istället.

– Då kanske man ska göra något. Men det här med vissa datum håller jag inte riktigt på med. Eftersom vi har spelat så mycket när jag har fyllt år så har vi firat det några dagar senare eller veckan efter. Så jag är inte sådär att det måste ske på just rätt dag.

Deras bröllopsdag är väldigt lätt att komma ihåg, för de gifte sig nämligen på Lassemans födelsedag!

Lassemans söner har vuxit upp – det gör de idag

Hur som helst. Sedan dess har mycket hänt och de har fått två söner tillsammans, Filip och Ludvig. Idag är båda två i 20-årsåldern och lever sina bästa liv.

Annons

– De jobbar på. Den ena är banktjänsteman och den andra är på ett företag som håller på med olika slags sportglasögon. Där är han lite kundtjänst, lite lager och allt i alla.

Vill de inte gå i pappas fotspår?

– Nja, men det gör de på kvällarna! Då sitter de och håller på med musik och så. Det finns nog lite drömmar där också men jag säger att det inte är bråttom, de får ta det i den takt som det kommer.

”Sönerna har båda fått ett musikintresse. Den ena mer vid datorn och drömmen om musikproducent och den andre med gitarren vid sin sida i stort sett hela tiden. Här lyssnas mycket på bluesgitarristen John Mayer som är lite av en husgud när det kommer till gitarrspel här hemma. I mars kommer han till Stockholm och då är vi såklart på plats i Tele2 Arena”, har Therese tidigare skrivit på Instagram.

Lassemans krav på sönerna – om de vill hålla på med musik

Lasseman har ju en lång karriär bakom sig tillsammans med Arvingarna och de är fortfarande högaktuella med ny musik och spelningar. Men idag ser deras liv annorlunda ut. Nu för tiden spelar de mycket mindre än på 90-talet och Lasseman medger att det var tufft på den tiden.

Annons

Vad tycker du om ifall de vill satsa på musiken?

– Ja men det är ju otroligt roligt. Men det sättet vi turnerade på under 90-talet är ju inte det optimala just ur familjesynpunkt. Men det är otroligt roligt att få komma ut och möta sin publik varenda helg, men det tar ju lite.

– Jag skulle hellre vilja att de jobbar som vi jobbar idag. Det tycker ju jag är det ultimata på något sätt. För då får de tid för vänner och familj men de är ändå ute och möter sin publik.

– Det hade jag absolut rekommenderat till dem.

Men tror du inte att det måste ta sin lilla tid?

– Jo, det är ju oftast så att när man är ung så jobbar man ju mer än vad man borde kanske. Men det finns många som hamnar där direkt när de slår igenom så. Men så som vi har det idag känner man att man har alla bitar på plats.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons