LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lassemans bröllopslycka – så firar han med Therese: ’’Närmaste familjen’’

26 feb, 2024 
Maria Broberg
Arvingarnas Lars "Lasseman" Larsson och hustrun Therese firar bröllopsdag.
Makarna har varit gifta i hela 24 år!
"Det blir middag med närmaste familjen ikväll", skriver Lasseman i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejtenBrand logo
Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejten

Folkkära bandet Arvingarna bildades år 1989 i Partille utanför Göteborg. Bara tre år senare fick de en grammis och året efter, 1993, slog de igenom i Melodifestivalen med sitt succébidrag Eloise.

En av medlemmarna i bandet är Lars ”Lasseman” Larsson, 52. Han är gift med sin Therese Johansson, 49, och tillsammans har de två barn – Ludvig och Philip Larsson.

Arvingarnas Lassemans bröllopslycka: ’’24 år idag’’

Lasseman fann sin Therese år 1993 och de har sedan dess hållit ihop i vått och torrt. I en tidigare intervju med Hänt har Lasseman tidigare berättat hur de träffades.

– Det var 93, vi var ute på turné och Therese var med sin familj på ett utav våra gig. Så var det en tidning som ville göra något reportage och då frågade de henne om hon kunde tänka sig att ställa upp på det. Så då blev det hon som var med i ett reportage om att vi var just i Mörrum, i Karlshamn, då och spelade...Sen höll vi kontakten lite efter det. Så på den vägen är det!

Annons

Paret gifte sig sedan år 2000 och nu, den 26:e februari firar de sin bröllopsdag. På deras gemensamma Instagram-konto @villa_lassemantherese visar de upp sina bröllopsfoton och skriver:

"24 år idag 💍 På den tiden beställde man inte en fotograf som tog bilder ute i naturen eller vid en sjö eller så. Man bokade in sig hos den lokala fotografen och tog studiobilder med en färdig bakgrund 📸 Oavsett så är det viktigaste att vi förevigades. Grattis till oss ♥️"

I ett meddelande till Hänt skriver Lasseman om planerna för bröllops- och födelsedagsfirandet:

"Det blir middag med närmaste familjen ikväll😀🥳"

Lasseman och Thereses söner har vuxit upp – går i pappas fotspår

Tidigare i februari var hela familjen samlad och Therese och Lasseman delade flera bilder och videoklipp från händelsen på deras gemensamma Instagram.

I inlägget kunde man bland annat skymta sönderna Philip och Ludvig.

”Underbar fredagskväll med släkten från Karlshamn. Härlig matlagning tillsammans med våra unga vuxna...”, skriver de till videon.

Annons

Även om familjen är van vid rampljuset så är det inte ofta som sönerna syns till på Thereses och Lassemans sociala medier. Men en sak är klart, de verkar ha ärvt musikintresset från pappa Lasseman. I annat klipp på deras Instagram sitter Lasseman och sonen Ludvig och spelar gitarr tillsammans. Till klippet beskriver Therese lyckan:

"Sönerna har båda fått ett musikintresse. Den ena mer vid datorn och drömmen om musikproducent och den andre med gitarren vid sin sida i stort sett hela tiden..."

FOTO: Instagram,

Annons