LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så är Arvingarna-profilernas relation egentligen – har inte parmiddagar

09 mar, 2024 
Arvingarna umgås mer än gärna när de är ute på turné och ofta får även deras fruar haka på.
Nu berättar Lasseman varför de inte hänger på det privata planet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”Brand logo
Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”

Lars "Lasseman" Larsson, 52, är en av huvudpersonerna i Arvingarna tillsammans med Casper Janebrink, 54, Kim Carlsson, 51, och Tommy Carlsson, 55.

Arvingarna är ständigt aktuella i olika saker och förra helgen kickade de igång sin turné Musiken är vårt liv.

– Den helgen som var här nu så hade vi premiär med våran konserthus-turné då som vi har siktat på att göra nu på vår och höst. Sedan håller vi på och ska spela in lite nya låtar som vi planerar ska släppas i maj. Då ska vi även till Drömmen-festivalen, säger Lasseman till Hänt och fortsätter:

– Det kommer nog bli väldigt lyckat, känns det som i alla fall.

Så är relationen mellan Arvingarnas fruar

Festivalen Drömmen går av stapeln i Stockholm den 25 maj och utbudet av artisterna är på en väldigt hög nivå. Förutom Arvingarna kan festivalbesökarna även se Carola, Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli på scen.

Annons

Om Arvingarnas fruar kommer följa med på den festivalen återstår däremot att se. Men något som är säkert är att det har blivit mycket lättare för Arvingarna att ta med sig sina fruar på saker.

– Jo men det gör vi. Vi hinner nog umgås mer nu än tidigare för när vi är iväg på jobb och sådär har vi möjlighet att ta med oss fruar och sådant på ett annat sätt nu än vi kunde förut.

Lasseman har varit gift med Therese Larsson, 49, i 24 år och även Kim och Tommy kilar stadigt med sina fruar. Men sedan tre år tillbaka är Casper ihop med Therese Andersson, 35, och de har även fått sonen Hugo, 1. ihop.

Lasseman berättar för Hänt att Caspers Therese har kommit bra in i gruppen.

– Det funkar jättebra, det är inga problem, säger Lasseman.

Därför umgås inte Arvingarna och deras fruar privat

Även om Therese har kommit bra in i gruppen och alla fruarna gillar att umgås så är det väldigt sällan som de ses utanför turné och spelningar.

Annons

Brukar ni ha parmiddagar?

– Nej det blir nog mer att vi träffas när vi är ute på olika tillställningar och sådant. Så nej, inte så mycket hemma faktiskt.

Varför det?

– Det är nog för att man är ute på så mycket och gör grejer. Så när man väl är hemma så känner man inte för att göra de här storslagna middagarna utan då vill man ha det lite enklare, säger Lasseman och konstaterar:

– Vi har ju inte bara Arvingarna utan vi har andra människor runtomkring oss som vi umgås med. Min syster bor vi ju granne med och vi umgås väldigt mycket.

FOTO: Tommy Holl/TT, Jari Kantola/TT

Annons