ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasseman Larsson bekräftar pausen – därför lämnade han landet

06 sep, 2023 
LASSEMAN
Lasseman och hans fru Therese har alltid något projekt på gång.
De senaste två åren har de haft fullt upp med att renovera sitt nya hus.
Nu tar de en paus.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejtenBrand logo
Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejten

Lars "Lasseman" Larsson, 51, och hans fru Therese Larsson, 48, har varit ett par sedan 1993 och tillsammans har de sönerna Ludvig, 24, och Filip, 21.

Under sommaren har Lasseman haft fullt upp med Arvingarna och deras sommarturné. De har varit runt i princip hela Sverige och innan sommaren uppträdde de med sin krogshow I love Arvingarna i Göteborg och Stockholm.

Med andra ord har det varit en intensiv period och vid sidan av allt detta har Lasseman fullt upp hemma där han renoverar sitt hus. Nu har han och Therese tagit en välförtjänt paus och begett sig av till Palma, Mallorca.

Lasseman och Therese har lämnat Sverige

I ett inlägg på Instagram berättar Therese om resan.

”Härliga dagar på Mallorca med god mat och dryck, soliga dagar och underbara vänner gör att vi känner oss lite mer stärkta inför hösten. Dessutom verkar det som att sommaren har återvänt till oss ett tag till. Vi har lite fasadmålning kvar och ett par fönster som ska bytas innan hösten och vintern kommer så torrt och fint väder passar oss bra ett tag till.”, skriver Therese.

Annons

När Lasseman och Therese köpte sitt nya boende var det egentligen klart att bo i. Men Lasseman och Therese älskar att ha projekt på gång och nu håller de på med en omfattande renovering.

De har bland annat byggt en utbyggnad på huset, som ska göra köket och vardagsrummet större och rymligare. De lägger även krut på garage och bryggan nere vid vattnet.

Lasseman om pausen – nu berättar han: ”Lite paus”

Men nu har de alltså tagit en kortare paus från bygget. I ett nytt inlägg på Instagram uttalar sig även Lasseman.

”Tillbaka efter 2 år….”, skriver Lasseman och syftar på att de är tillbaka i Palma.

”Några dagar ledigt efter en grym sommarturné, och lite paus från bygget”, fortsätter han.

Men pausen blev relativt kort. I ett meddelande till Hänt skriver Lasseman att pausen redan är slut och de är återigen tillbaka på hemmaplan.

”Ja, vi hade en liten paus. Men nu är vi tillbaka igen”, skriver han till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons