ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronérs privata samtal med Anders Lundin: ”Vi har fastnat”

22 maj, 2023 
Lasse Kronér och Anders Lundin
Lasse Kronér och Anders Lundin har mycket gemensamt.
Nu berättar Lasse om duons okända relation bakom kulisserna.
– Vi har lite likheter han och jag, vilket vi har pratat om, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s danceBrand logo
Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s dance

Lasse Kronér, 60, har ständigt fullt upp med inspelningar. Nyligen avslutade han tv-inspelningarna av nästkommande säsong av Doobidoo, som bland annat Hanna Hedlund, 48, och hennes son Love gästar.

Utöver den vanliga säsongen av Doobidoo har Lasse även avslöjat för Hänt att det blir en nyårsupplaga av programmet.

– Det var SVT som kom till mig och frågade om vi kunde göra en större nyårsgrej. Så vi förändrar programmet och gör det till en och en halv timme. Det är tyvärr inte live, jag hade älskat om det var live men nej det är det inte, sa då Lasse till Hänt.

Lasse Kronér om relationen till Anders Lundin – privata samtalen

Han avslöjade även att deltagarna som medverkar är: Anders Lundin, Kattis Ahlström, Morgan Alling, Viktoria Tolsto och Jill Johnsson. Lasse och Anders går långt tillbaka, de har nämligen båda lett program på samma kanal.

Annons

– Vi har gjort lite tv ihop och så har vi träffats genom livet av naturliga skäl. Han har ju varit programledare ganska länge, säger Lasse.

Vidare berättar han om de privata samtalen mellan honom och Anders, då de upptäckt att de har mycket gemensamt.

– Jag är mest intresserad av hans musikaliska karriär. Jag tycker han är skitduktig på att skriva låtar, vi har lite likheter han och jag, vilket vi har pratat om. Vi båda skriver mycket musik och vi båda vill jobba med musik mycket men vi har fastnat i programlederi på något sätt. Det är på ett bra sätt naturligtvis eftersom vi båda vill vara programledare men det är också svårare att hålla kvar vid musiken på det sättet.

Anders Lundins framtidsbesked för Robinson

Just nu är Anders aktuell som programledare av Robinson 2023. Inför nästa säsong står det däremot klart att Petra ”Pam” Malm, 46, kommer tillbaka och tar över programmet igen. Anders har däremot inte stängt dörren helt för att programleda fler säsongen av Robinson framöver.

– Sedan får vi se om dem gör två säsonger per år. Om dem tar ett sådant beslut. Då antar jag att den frågan kommer tillbaka och då tar jag ställning till det när det händer, sa Anders i Bathina Philipsons, 44, och podcast Bathinas skilda möten.

FOTO: Hant.se/TT

Annons