LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund visar upp lyckan – glädjen med sonen Love

04 apr, 2023 
Simon Lundh
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund har fullt upp karriärsmässigt.
Nu visar hon upp glädjebeskedet med sonen Love.
”Mammor och tonåringar”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om tiden ifrån barnenBrand logo
Hanna Hedlund om tiden ifrån barnen

Hanna Hedlund, 48, har mycket på sin karriärstallrik just nu. Bland annat skriver hon en låt ihop med låtskrivaren och den förre detta Melodifestivalen deltagren Jimmy Jansson, 37. En låt som Hanna verkligen ser fram emot att släppa. Något som hon har uttalat sig om tidigare i podden Å andra sidan som hon har ihop med Jessica Wahlgren Norman, 48.

– Det ser jag verkligen fram emot men det känns jätteläskigt för den här har jag varit med och skrivit texten tillsammans med Myra Granberg och Jimmy Jansson. Det känns faktiskt skitspännande att släppa något som man har varit med, sa hon i podcasten.

Musikkarriären verkar helt enkelt rulla på för Hanna. Förutom den nya låten som kommer ut så visar hon nu upp nästa glädjebesked. Ett lyckligt besked som hon delar tillsammans med en annan familjemedlem.

Hanna Hedlund visar upp glädjebeskedet med sonen Love

Tillsammans med sonen Love Stenmarck, 16, visar hon upp en bild på sin Instagram Story.

På sin Instagram Story skriver hon:

”Mammor och tonåringar i #Dobidoo”

Hanna Hedlund instagram story

Förutom Hanna och sonen Love, syns även artisten Anna Sahlene, 46, tillsammans med sin dotter Lily Wahlsten, 16 och såklart programledaren för SVT:s musikquizprogram Doobidoo Lasse Kronér, 60.

Annons

Martin Stenmarck och dottern Ida i Doobidoo

I förra årets säsong deltog även familjen Hedlund/Stenmarck i samma program, men då var det pappa Martin Stenmarck, 50, och dottern Ida Hedlund-Stenmarck, 19, som deltog i Doobidoo. Då skrapade far och dotter ihop 33 poäng i tillsammans. Vi får väl se om Hanna Hedlund och sonen Love Stenmarck kan bräcka familjens notering och briljera med sina musikkunskaper.

Programmet Doobidoo hade premiär för den svenska publiken 2005. När nästa säsong och avsnittet med Hanna Hedlund och sonen Love släpps får vi hålla utkik efter på SVT framöver. I dagsläget har det inte kommunicerats när den nya säsongen startar. Programmet har även polsk version Dubidu och en australiensk version som går under namnet You May Be Right.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons