ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lasse Kronérs beslut skapar oro för Lotta Engberg: ”Kommer säkert...”

05 maj, 2023 
Lotta Engberg och Lasse Kronér
Lasse Kronér och Lotta Engberg blir plötsligt konkurrenter.
Nu avslöjar Lasse beslutet för Doobidoo som kan sno över Bingolotto-tittarna.
– Jag tror inte Lotta vet om det faktiskt, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The islandBrand logo
Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The island

Nu har han precis avslutat inspelningarna av ytterligare en säsong som har premiär under hösten.

Lasse Kronér bekräftar – blir en nyårssändning av Doobidoo

Utöver den vanliga säsongen står det nu även klart att Doobidoo i år kommer med en nyårsupplaga. Programmet blir hela 90 minuter långt och kommer att sändas under kvällen på nyårsafton.

– Det var SVT som kom till mig och frågade om vi kunde göra en större nyårsgrej. Så vi förändrar programmet och gör det till en och en halv timme. Det är tyvärr inte live, jag hade älskat om det var live men nej det är det inte, säger Lasse till Hänt.

Vad kan man förvänta sig av kvällen?

Annons

– Man kan förvänta sig Anders Lundin, Kattis Ahlström, Morgan Alling, Viktoria Tolstoy, Jill Johnsson och jag. Det blir sång och musik i alla dess former.

– Det är fullständig nyårskänsla, allt handlar om nyår. Det blir jättekul, ett otroligt fint program. Men det är så jävla konstigt när man bandar jul och nyår i mars-april.

Lasse Kronér om att konkurrera mot Lotta Engberg: ”Kommer säkert komma lite sms”

Programmet som kommer att sändas under nyårskvällen på SVT blir en konkurrent till TV4:s Bingolotto, som också alltid kör en nyårssändning med Lotta Engberg, 60, i spetsen. Så, vad tänker då Lasse, som själv tidigare arbetat med Bingolotto kring det?

– Jag gillar mångfald, jag gillar inte enfald. Valfrihet är viktigt så då kan man välja om man vill se det här eller det. Man kan köpa lotterna ändå och stödja föreningslivet. Köp lotterna men titta på oss, det är en uppmaning, säger Lasse.

Annons

Vad tycker Lotta om att få dig som konkurrent?

– Jag tror inte Lotta vet om det faktiskt. Det kommer säkert komma lite sms oss emellan men vi brukar ha ganska bra stämning emellan oss jag och Lotta.

– Det var dock roligt att de ringde mig och frågade om jag ville vara gäst i Bingolotto, det var innan de visste att jag skulle vara programledare för Doobi på nyår. Men nu blir det lite konstigt eftersom jag syns i andra kanalen

Får vi se dig något i Bingolotto framöver då?

– Det tror jag säkert.

FOTO: TT/SVT

Annons