lasse kronér

Lasse Kronér bekräftar lyckan – avslöjandet om flickvännen

Lasse Kronér

Lasse Kronér fyller 60 år och livet verkar han njuta av till max.
Nu berättar han om den stora kärlekslyckan med flickvännen.
– Jag har det oerhört bra, säger han till Aftonbladet.
Lasse Kronérs dotter Mathilda känslosamma ord i Hellenius Hörna
0:49

Efter reklamen: Lasse Kronérs dotter Mathilda känslosamma ord i Hellenius Hörna

(0:49)

Slå på ljud

Lasse Kronér, 60, har haft en lång och framgångsrik karriär som ännu inte är över. Just nu är han i full gång med den 16:e säsongen av SVT:s långkörare Doobidoo och än verkar tittarna inte ha tröttnat. Programmet toppar nämligen listorna med mest antal tittare under lördagskvällarna.

– Jag tycker det är otroligt. Det är så skönt att vi fungerar så bra för det vi är. Det är hjärtligt och improvisativt. Andra program är så uppstyrda och upplagda, har Lasse tidigare sagt till Hänt.

Stora kärlekslyckan med flickvännen: ”Lever inte hemligt”

I somras avslöjades det att Lasse har en relation men flickvännen hade han lyckas hålla hemlig under två års tid. Lasse har tidigare förklarat att han gillar att hålla privatlivet privat. Men nyligen delade Lasse med sig av några ord om kärlekslivet under en intervju med Hänt.

Hur går kärlekslivet?

– Som vanligt, det går alltid bra, säger Lasse till Hänt.

Vem tjejen som stulit Lasses hjärta är håller han fortsatt för sig själv men i en intervju med Aftonbladet berättar nu Lasse mer om relationen.

– Vi har varit tillsammans i två år och det funkar underbart. Jag har det oerhört bra. Mina fruar eller flickvänner har inte varit intresserade av offentligheten. Det har jag tyckt varit väldigt skönt för mig, då är det jag som är viktig och inte att jag är en offentlig person. De har inte varit intresserade av att gå på röda mattor och det är inte jag heller. Då blir mina relationer lite ”hemliga”, men vi går hand i hand på stan och lever inte hemligt, säger han till tidningen.

Tidigare äktenskapet – så lever döttrarna idag

Mellan 1997 och 2015 var Lasse gift med tidigare hustrun Christina Kronér. De forna makarna fick två barn tillsammans – Mathilda och Amalia.

Under döttrarnas uppväxt har de då och då dykt upp under offentliga tillställningar tillsammans med sina föräldrar, och undrar du hur de lever idag kan du klicka här!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN