ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Kronér nobbar Lotta Engberg – vill inte vara med på firandet

10 nov, 2023 
Lotta och LAsse
Lasse Kronér har fått frågan om att gästa Bingolotto på nyårsafton. Nu berättar han varför han varför det vore högst konstigt om han klev in i programmet med Lotta Engberg.
– Jag kände att det blir lite väl, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Johnsson betygsätter sina 90-talsfrisyrer: ”Du gillar det inte?”Brand logo
Henrik Johnsson betygsätter sina 90-talsfrisyrer: ”Du gillar det inte?”

Lasse Kronér, 60, och Lotta Engberg, 60, är goda vänner sedan lång tid tillbaka. Inte nog med att de båda har lett Bingolotto så har de även stora gemensamma intressen med musiken.

Lasse har tidigare berättat för Hänt att han även umgås med Lottas sambo Mikael Sandström, 65.

– Vi var ute nu när jag fyllde år, då hade Lotta fixat en överraskning till mig. Så jag var ute med Lotta och Mikael, vi satt och hade en mysmiddag tillsammans. Då satt vi och pratade och såg insåg jag hur bra koll Mikael har på musik, det visste jag faktiskt inte. Så då bjöd jag in honom till Doobi och så sa de ja, det var jätteroligt, säger Lasse till Hänt.

Lasse Kronér aktuell med helt nytt program av Doobidoo

Sagt och gjort medverkade både Lotta och Mikael i Lasses Doobidoo. Men att Lasse ska gästa Lottas program kommer däremot inte ske just nu. Inför Bingolottos nyårskväll har han nämligen fått frågan om att vara en av gästerna men detta har Lasse dessvärre varit tvungen att tacka nej till. Anledningen? Han har sitt egna nyårsprogram.

Annons

– Det blir ett nyårsprogram vilket känns skitkul för det är något vi aldrig har gjort innan. Jag diggar när det blir sånt man inte har gjort innan, det tycker jag om. Så vi har gjort en förlängd version av Doobi på nyår så det ska bli jättekul. Det var jädrans roligt när vi spelade in, så det programmet blir jättefint, säger Lasse till Hänt.

Därför kan Lasse Kronér inte gästa Lotta Engbergs nyårsprogram

Det innebär alltså att Lotta och Lasse nu blir konkurrenter under nyårskvällen. Men ovetandes om detta ringde TV4 och frågade Lasse om han inte ville gästa nyårsprogrammet av Bingolotto.

– Det har faktiskt ringt mig och frågat om jag vill vara med hos dem men då kände jag att det blir lite väl mycket att sitta i två kanaler samtidigt, säger han.

Så vi kommer inte se dig på nyår i TV4 i alla fall?

– Nej, jag kände att det blir lite väl. Annars gillar jag bingot väldigt mycket.

FOTO: TT/SVT

Annons