ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Kronér om relationen till Lotta Engberg – orden om en romans

24 okt, 2023 
Lotta Engberg och Lasse Kronér
Lasse Kronér och Lotta Engberg har känt varandra i många års tid.
Nu berättar Lasse för Hänt om ifall duon har haft någon romans och hur relationen egentligen ser ut idag.
– Vi var ute nu när jag fyllde år, då hade Lotta fixat en överraskning till mig, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The islandBrand logo
Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The island

Lasse Kronér, 60, och Lotta Engberg, 60, är inte bara kollegor utan även goda vänner. Nu berättar Lasse för Hänt om Lottas drag under hans födelsedagsfirande.

Lasse Kronér om privata middagen med Lotta Engberg och Mikael Sandström

Det var nämligen under en trevlig middags om Lasse fick nys om att Mikael Sandström, 65, skulle vara en perfekt kandidat för Doobidoo.

– Vi var ute nu när jag fyllde år, då hade Lotta fixat en överraskning till mig. Så jag var ute med Lotta och Mikael, vi satt och hade en mysmiddag tillsammans. Då satt vi och pratade och såg insåg jag hur bra koll Mikael har på musik, det visste jag faktiskt inte. Så då bjöd jag in honom till Doobi och så sa de ja, det var jätteroligt, säger Lasse till Hänt.

Annons

Sanningen om relationen – har de haft en romans?

Då och då passar Lotta och Lasse på att umgås, duon har nämligen väldigt roligt ihop.

– Det var en middag ute på stan och så hade Lotta hittat en skön restaurang. Det var jättetrevligt. Vi umgås inte allt för ofta men några gånger i halvåret. Vi har ju känt varandra så länge jag och Lotta. Vi har jobbat ihop sedan Jesus, säger Lasse.

Men ni två har aldrig haft någon romans?

– Känner du mig inte bättre än så? Du tror väl inte jag skulle sagt det isåfall. Jag är ju inte sådan. Men nej vi har alltid tyckt jättebra om varandra men vi har inte behövt ha någon romans utan vi är jättebra kompisar.

Att Lasse kommer bra överens med Lottas stora kärlek Mikael råder inga tvivel kring. Huruvida Lasses hemliga kärlek är en del av gänget är däremot oklart, Lasse vill nämligen inte avslöja några detaljer kring sin partner utan har endast bekräftat att han har någon han tycker om.

FOTO: TT

Annons