LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paniklösningen på TV4 efter plötsliga avhoppet i Midsommarbingot – han ersätter allt

21 jun, 2024 
Linn Seipel
bingolotto
Lasse Kronér var så glad över att få sätta sin fot i Bingolotto igen – men så blir det inte.
Nu meddelar allsångsledaren i sista stund att han ställer in sin medverkan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nina Gunkes nya hälsobesked – berättar om planen för boendesituationenBrand logo
Nina Gunkes nya hälsobesked – berättar om planen för boendesituationen

Lasse Kronér, 61, skulle under midsommarafton återvända till sitt älskade Bingolotto. Så var det tänkt – men så blev det inte. TV4 meddelar nu till sin stora besvikelse att Doobidoo-programledaren tvingats ställa in sin medverkan. Detta då han blivit akut sjuk.

Lasse Kronér akut sjuk – ställer in kvällens Bingolotto

– Jag har längtat tillbaka till den studion sedan 2004 och äntligen igen tillsammans med Lotta. Men jag får för första gången i en 44-årig karriär ställa in. Tyvärr. Men tack och lov är ju Bingolotto ett program som återkommer. Och det får jag också göra förhoppningsvis. Glad midsommar på er, säger Lasse Kronér i ett pressmeddelande som kanalen skickat ut.

Annons
Lotta Engberg lär ha fått det hett om öronen nu i och med Lasses avhopp.

Johan Östling hoppar in i hans ställe

Gänget bakom Bingolotto agerade trots detta snabbt och har fixat en alldeles utomordentlig ersättare. Ingen mindre än skådespelaren, musikern och värmlänningen Johan Östling – som också gjorde ett extranummer i årets Melodifestivalen.

– Det är så tråkigt att Lasse blivit sjuk men först och främst vill vi att han kryar på sig. Och vi är oerhört glada att Johan Östling kunde hoppa in så snabbt med sin härliga personlighet och allsångsglädje, säger Johan Östling enligt samma pressmeddelande.

Annons
johan östling
Johan Östling ser vi ofta tillsammans med Tina Nordström i Hela Sverige bakar.

Men han är inte ensam, utöver Bingolotto-programlederna Lotta Engberg och Daniel Norberg så har han också dansbandsstjärnan Elisabeth ”Bettan” Andreasson vid sin sida!

Lasse Kronérs stora midsommarfest

Mer synd är det om sjuka Lasse, som inte bara tvingas ställa in Bingolotto. Han hade också en stor midsommarfest planerad hemma som är oklart vad det blir av.

– Jag har ju en sittning här hemma med en jävla massa folk. Så jag får smita lite. Så jag kommer inte vara med och repa så länge har jag sagt till dem, utan jag kommer rätt tajt inpå och så kör vi och så åker jag hem sen och fortsätter festen, berättade han i en intervju med Hänt för en dryg månad sen.

Annons

Krya på dig Lasse!

Hänt har sökt Lasse Kronér och Johan Östling.

FOTO: TV4/TT

Annons