LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Ack Värmland-Björn i Mello med Johan Östling – stora sorgen

02 mar, 2024 
Linn Seipel
johan östling björn ling
Johan Östling inleder Melodifestivalen deltävling fem i Karlstad denna lördagskväll – men utan sin parhäst.
Därför saknas Ack Värmland-Björn Ling i framträdandet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?Brand logo
Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?

Värmländska mångsysslaren Johan Östling, 50, syns inleda deltävling fem av Melodifestivalen 2024 här i Karlstad under lördagskvällen. Han känner många igen som Tina Nordströms parhäst i Hela Sverige bakar och Hela kändis-Sverige bakar. Andra kanske snarare känner igen honom som Pontus i humorserien Ack Värmland som sändes mellan 2015-2017.

Andra skådespelare i serien var bland andra Mia Skäringer, Ida Hallquist och Björn Ling, fd Starrin. Björn och Johan träffades redan då de spelade in kultfilmen Smala Sussie, och är just nu aktuella i en gemensam standup-show vid namn Konsten att vara ego.

Därför saknas Ack Värmland-ligan på Johans Östlings sida i Melodifestivalen

Så hur kommer det sig att rollistan från Ack Värmland saknas under lördagens finalkval i Löfberg Arena, Karlstad? Eller åtminstone Björn? Hänt hörde av sig till både honom och Johan, som gav svar på tal.

Annons

Hej Johan! Hur känns det inför kvällen?

– Du, det repas ju minutiöst. Allt ska ju sitta. Alla har sin roll. Så det känns bra. Det kommer att bli så jäkla kul bara! Två korta minuter, svarar Johan och berättar vidare vad han ska göra på scen:

– De ringde och frågade om jag kunde köra den här låten. Det är en av Sven Ingvars – Torparrock. Och de visste de kanske inte att jag nästan alltid kört den. Den har liksom alltid funkat, så den kan jag ju.

Så det blir inget med Ack Värmland-gänget?

– Ah juste, det hade varit något. Nej men Mia Skäringer bor ju i Göteborg och Ida Hallquist bor ju i Stockholm och lite sådär. De har ju spritt ut sig.

Björn Lings (fd Starrin) sorg – får inte vara med Johan Östling

Björn då?

– Nej, han kommer väl se spektaklet tror jag. Han är ju en Mellofantast så han är nog sjukt avundsjuk det tror jag. Nej men jag vet ju att han är så glad för min skull, men han älskar ju det här så det är klart att han... De går ju all in, han och hans familj när det är Mello-tider, med allt vad de innebär.

Hänt ställer frågan till Björn om det stämmer så som Johan säger, varpå han skriver i ett meddelande:

”Ja det stämmer. Älskar mello!!! Nej jag tycker bara det är väääääldigt kul att Johan är där. Att Johan är med är det närmsta en melloscen jag har varit hittills!!! Häpp!”

Kommer du vara på plats och stötta på din kompis? Med familjen?

”Kollar genrep i morgon och sen hemma på tv! Självklart med familjen!”, skriver Björn i ett vändade svar till Hänt.

FOTO: Youtube

Annons