ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Berghagens första ord efter Vilket liv! – lyckan med döttrarna

09 okt, 2023 
Lasse Berghagen har hyllas i TV4:s Vilket liv!.
I en intervju med Hänt berättar han om känslorna över programinspelningarna där han hyllades till skyarna.
– Det var jättekul från första stund till sista. Det var väldigt kul. Otroligt, säger Lasse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårarBrand logo
Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårar

Lasse Berghagen, 78, har haft en turbulent höst. I början av september genomgick han en stor hjärtoperation, som ledde till komplikationer. Efter det fick han ligga nedsövd på sjukhuset för att organen skulle återhämta sig genom vila.

Malin Berghagen om Lasse Berghagens hälsa – senaste uppdateringen

Hans döttrar Malin Berghagen, 57, och Maria Berghagen, 47, har då och då kommit med uppdateringar gällande hans hälsa. Nu senast bekräftade Malin att Lasse var vaken, även om han fortfarande ligger inlagd på intensiven. Efter att i flera veckors tid skjutit fram avsnittet av Vilket liv! var det i söndags dags att sända det, något som familjen fattat beslut om tillsammans med TV4.

”På söndag kommer TV4 sända Vilket liv! med våran pappa Lars. Trots att pappa fortfarande inte är utom fara så har vi i familjen sagt ja till att sända programmet.”, skrev hon och fortsatte:

Annons

”Pappa ligger fortfarande på IVA men han har tv på rummet och vi känner att han kommer må bra av att se denna hyllning till honom. Och han behöver allt stöd han kan få.”

Lasse Berghagens egna ord om inspelningen av Vilket liv!: ”Jättetrevligt”

Hyllningen som spelades in i våras bjöd på både skratt och tårar. Det blev ett känslosamt program som har hyllats rejält av tittarna. När Hänt fick en pratstund med Lasse strax innan sommaren berättade han om programmet som han vid tidpunkten precis hade spelat in.

– Det var jättetrevligt, jag är så nöjd och glad, säger han till Hänt.

Kunde du ana vad du skulle vara med om, fick du veta något innan?

– Nej ingenting. Det var jättekul från första stund till sista. Det var väldigt kul. Otroligt.

Kunde många av dina nära och kära vara i på plats i publiken?

– Jajamän, det var jättetrevligt.

FOTO: TT

Annons