TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lars Lerins make lämnade honom – nu talar Junior ut om flykten

14 feb, 2024 
Linn Seipel
junior och lars lerin
Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques har varit ifrån varandra en längre tid.
Nu talar Junior ut om orsaken bakom tiden isär.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattanBrand logo
QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattan

Manoel ”Junior” Marques, 46, och Lars Lerin, 69, har varit gifta i snart 15 år. Under åren har de hunnit få barnen Iris, Gerd, Rafael och Gabriel tillsammans. Karriärsmässigt så är båda aktuella med Lerin på Lofoten, som är en slags uppföljare till serien Vägen ut med Lars Lerin som också berör missbruksproblematik. Något både Junior och Lars varit öppna med att de kämpat med.

Livet har således inte alltid varit lätt för de två, vilket gör att de båda vid flera tillfällen uttryckt en tacksamhet för att de har varandra och sina fina barn.

– Det är stort, och jag fattar inte riktigt hur det har gått till egentligen. Det är faktiskt ganska häftigt. Ibland kan jag inte riktigt fatta hur livet kunde bli så här, för det såg så mörkt ut ett tag. Jag är så tacksam över att jag i sen ålder fick en familj, har Lars exempelvis sagt tidigare i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Även Junior skriver under på den känslan. I ett tidigare meddelande till Hänt har han skrivit:

”Vi är väldigt lyckliga tillsammans. Det finns 16 år av mycket kärlek och vi byggde en vacker kärlekshistoria tillsammans, som gav oss 4 barn som vi älskar väldigt mycket. Jag önskar min älskade Lars många år i livet med hälsa och lycka, vår kärlek är evig för en livstid”.

Junior och Lars Lerin återförenade efter långa tiden isär

Men det har inte bara varit ljuspunkter i relationen för det. För två år sedan stormade det i äktenskapet då Lars plötsligt skickade in en skilsmässoansökan, något han dock snabbt ångrade och drog tillbaka. Ibland delar de också på sig i perioder, då Junior har familj i Brasilien, där han kommer ifrån. Exempelvis var de åtskilda under nyårsafton och ett bra tag framåt.

– Just nu har jag faktiskt en barnvakt här då Junior är i Brasilien med en av våra pojkar. Han ville hem till familjen så jag kommer fira nyår hemma med våra andra barn och barnvakten. Men jag tycker det ska bli skönt att ta det lugnt och tycker nyår är lite ödesmättat, sade Lars till Aftonbladet i julas.

Annons

När Hänt nu når Junior och frågar om han är hemma, svarar han:

”Ja jag återvände hem, full av energi från den brasilianska solen. Det var väldigt mörkt här i Sverige, jag behövde lite sol och värme från min familj i Brasilien också. Nu är jag med min älskade familj här i Sverige massor av kärlek. Barnen mår bra, de älskar snön och leker hela tiden, fulla av energi”, och fortsätter:

junior och lars lerin

”Nu är jag tillbaka till min kärlek”, skriver han fortsatt och skickar en bild på sig själv och Lars där de ser väldigt lyckliga ut.

FOTO: TT/Privat

Annons