Lars Lerins nya barnbesked med maken Junior – efter tvillinglyckan

LARS LERIN

Konstnären Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin har fyra barn tillsammans.
Nu kommer de med ett nytt besked för fler barn i framtiden.
– En bonus i livet, säger Lars till Hänt.
Lars Lerin om familjelivet med Junior – nya barnbeskedet
0:37

Efter reklamen: Lars Lerin om familjelivet med Junior – nya barnbeskedet

(0:37)

Slå på ljud

Den svenska konstnären och författaren Lars Lerin, 68, och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 45, är ett av Sveriges mest folkkära par. I tv-programmet Lerins lärlingar får tv-tittarna följa med hem till kändisparet och se mer av deras spännande vardag.

I början av nästa år kommer vi få se mer av Lars Lerin. Han är nämligen en av dem som medverkar i den kommande säsongen av SVT-programmet Stjärnorna på slottet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lars Lerin om att vara pappa till fyra barn

Lars och Junior gifte sig i augusti 2009 och i slutet av 2021 meddelade paret de stora nyheten, att de skulle bli föräldrar igen till tvillingarna, Iris och Gerd. Paret har sedan tidigare sönerna Gabriel, 6, och Rafael, 7.

Iris är döpt efter en grekisk gudinna och Gerd efter Lars mamma. Men det är inte enkelt att gå från två barn till fyra. För Nya Wermlands-Tidningen berättade Lars om den stora omställningen.

– Vi måste ha hjälp. Jag känner att jag måste få ha tid för att måla för att annars kan inte jag klara mig, sa Lars och Junior fyllde i:

– Men jag har mycket tid. Men det blir inte så lätt. Det är inte bara att ha barn, man måste jobba med dem. De måste äta, ha kläder och jag kan inte göra allt på en gång.

Lars Lerins nya barnbesked

Det är minst sagt full fart hemma hos familjen Lerin med fyra barn. Men om det kommer fler barn till familjen återstår att se. När Hänt träffar hela familjen på premiären av musikalen Pippi på Cirkus berättar de om de nya barnplanerna.

– Det är hans avdelning, säger Lerin och skrattar lite lätt och pekar mot Junior.

– Ja, vi får se, svarar Junior.

Lars fortsätter att berätta om hur det är att vara fyrbarns-pappa.

– Det är mycket med fyra barn det är ett annorlunda liv. Men desto äldre de blir desto roligare blir det. Det är en bonus i livet speciellt för mig som är pensionär, avslutar Lars.

FOTO: Stina Stjernkvist SST, Fredrik Persson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN