Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lars Lerin avslöjar nya barnbeslutet med maken Junior

21 mar, 2019 
AvOla Brising
Konstnären Lars Lerin och maken Manoel Marques har två barn tillsammans. Nu berättar de om sina tankar kring att utöka familjen ytterligare.
Annons

För två år sedan reste Lars Lerin, 64, och hans brasilianske sambo Manoel ”Junior” Marques, 41, till Brasilien för att hämta hem parets andra barn Rafael, 2. Sedan tidigare har de Gabriel, 3, och alla har varit nyfikna på vem mamman till barnen är då Junior är biologisk pappa till båda.

När Hänt träffade paret på Guldbaggegalan fick han en fråga om just detta, men Lars Lerin var tydlig med det beslut han och Junior tagit:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har bestämt oss för att inte prata om vem som är mamman, det är något barnen får ta ställning till när de blir större, så med all respekt, det vill vi inte säga.

Däremot berättade Junior för Hänt att han gärna vill ha fler barn om det är möjligt:

– Det vill jag gärna om det går. Du vet, jag trodde inte jag skulle få barn, jag hade inga förväntningar alls, så jag tycker allt är underbart och en överraskning.

Annons

Och nu verkar det som om han och Lars Lerin till sist har bestämt sig för att utöka familjen ytterligare. Till Aftonbladet säger Junior:

– Jag vill ha fem barn totalt. Vi jobbar på det.

Lars Lerin orolig att han börjar bli gammal

Lars Lerin är dock inte lika övertygad om att det är en så bra idé att skaffa ytterligare ett barn eftersom han känner att han börjar bli för gammal:

– Jag tycker att jag snart är färdig för ålderdomshem och samtidigt ska jag vara småbarnsförälder. Det blir lite bakvänt på något konstigt vis. Men samtidigt har jag gjort allting baklänges i livet, så att…

Det verkar ändå vara Junior som har sista ordet i frågan. Lars Lerin förklarar:

– Jag kan ju inte hindra Junior om han vill ha många barn.

Lars Lerin är en av Sveriges främsta samtidskonstnärer och har varit gift med Junior sedan 2009. Familjen bor tillsammans på Hammarö utanför Karlstad i Värmland.

FOTO: TT

Annons