LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars Lerin och maken Juniors barnbeslut: “Har bestämt oss”

30 jan, 2019 
AvLotta Gray
Lars Lerin och Junior
Lars Lerin och maken Junior har tagit ett stort beslut för barnen skull. Nu berättar paret varför de vill hemlighålla mammans identitet.
Annons

För två år sedan reste Lars Lerin, 64, och hans brasilianske sambo Manoel ”Junior” Marques, 41, till Brasilien för att hämta hem parets andra barn Rafael, 2. Sedan tidigare har de Gabriel, 3, och alla har varit nyfikna på vem mamman till barnen är då Junior är biologisk pappa till båda.

– Det blir dubbel glädje hemma. Rafael gör våra liv underbart och så kommer Gabriel och kompletterar. De kan trivas med varandra och leka. Det är glädje hela livet hemma, förklarade Junior i Skavlan då det begav sig.

Tagit ett beslut om tystnad

När Hänt nyligen träffade paret på Guldbaggegalan var vi nyfikna på vem mamman till sönerna är men Lars är tydlig med det beslut de tagit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har bestämt oss för att inte prata om vem som är mamman, det är något barnen får ta ställning till när de blir större, så med all respekt, det vill vi inte säga, berättar han.

Däremot vill gärna Junior ha fem barn om han får bestämma.

Annons

– Det vill jag gärna om det går. Nu går båda på dagis och vi hjälps åt, jag lämnar och Lars hämtar. Sedan kommer min syster från Brasilien hit i ett par månader och hjälper oss, berättar han.

Lars, som inte alls hade tänkt att han skulle bli pappa, hade däremot inga förväntningar på föräldralivet alls.

Det var en granne till Junior i Brasilien som parade ihop honom med Lars. När de träffades första gången pratade de inte samma språk, men kärleken och attraktionen övervann språkbarriären.

– Du vet, jag trodde inte jag skulle få barn, jag hade inga förväntningar alls så jag tycker allt är underbart och en överraskning, berättar Junior för Hänt.

Lars, en av Sveriges främsta samtidskonstnär, och Junior som i dag varit gifta sedan 2009, har två barn och bor tillsammans på Hammarö utanför Karlstad i Värmland.

FOTO: Anders Wiklund/Cornelia Nordström/TT

Annons