LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lars ”Lasseman” och Therese Larssons privata lyxfest – bilderna visar

29 aug, 2022 
Lasseman
Lars och Therese Larsson har nyligen köpt ett nytt hus.
I helgen hade makarna en stor lyxig fest i den nya kåken – se alla bilder här!
Annons
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya husetBrand logo
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är en av fyra medlemmar i det folkkära dansbandet Arvingarna.

Gruppen har gjort stor succé under sina verksamma år och har flera stora hitlåtar, bland annat Eloise – som nästan var och varannan svensk kan tralla med i den.

Privat är Lasseman gift med Therese Larsson, 47. Makarna har haft fullt upp den senaste tiden då de sålt sitt hus och håller på att renovera sitt nya.

Annons

Makarnas husrenovering – delar med sig av bygget

På sin Instagram har de stolt visat upp renoveringens gång och hur de olika delarna i huset nu ser ut när det sakta men säkert börjar bli färdigt. Häromdagen visade de upp sin altan där de satt och njöt efter allt arbete de gjort och skrev:

Semestertider för snickare och högsäsong för musiker innebär lite stiltje i byggandet.Vi jobbar på med det vi kan när tillfälle ges. Imorgon blir det murning igen men nu passar vi på att njuta av en skön sommarkväll.

Lasseman och Therese lyxiga fest – se bilderna här

Men hur pass färdigt är makarnas nya hus? Jo, tydligen är det så pass färdigt att de kan bjuda dit en massa gäster och ha en lyxig fest. På Instagram kunde följarna nämligen se hur de bjöd på skaldjur och hade det trevligt – bland gästerna var bland annat Ensam mamma söker-profilen Johanna Toftby.

Annons
Annons