ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Lasseman klar för Sveriges Mästerkock VIP 2023 – utan Arvingarna

16 feb, 2023 
Lasseman Larsson
Lars ”Lasseman” Larsson är en av bandmedlemmarna i dansbandet Arvingarna.
Men nu bryter han sig loss från bandet och gör entré i Sveriges Mästerkock VIP på egen hand.
Stressigt men kul”, skriver Lasseman till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Dansbandet Arvingarna har en fullspäckad höst framför sig där de spelar på Hamburger Börs med sin turné I love Arvingarna hela mars.

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, har dessutom tagit sig an ett helt annat uppdrag på egen hand under våren och kommer alltså inte ha sitt band vid sin sida. Han kan nu nämligen avslöja att han är en av deltagarna i Sveriges mästerkock VIP som spelades in i januari – programmet där kändisarna tävlar med sina kunskaper i köket om vinstsumman på 100 000 kronor att skända till valfri välgörenhetsorganisation.

Ja det stämmer! Det var grymt roligt att få vara med i Sveriges mästerkock VIP. Stressigt men kul!” skriver han i ett meddelande till Hänt.

Årets säsong kantas av en ny jury. Både Leif Mannerström och Markus Ayjalay har valt att lämna över uppdraget och det är inga mindre än stjärnskockarna Tom Sjöstedt och Marcus Samuelsson som tar över.

Sveriges mästerkock VIP har säsongspremiär under våren!

Lasseman och hustrun Therese om husbygget

Lasseman och hans hustru Therese Larsson har dessutom ett stort projekt på gång på hemmaplan – de totalrenoverar sitt nya hus som de flyttade in i för ungefär ett år sedan. Sedan dess har paret haft fullt upp med att få iordning huset precis som de vill ha det.

Annons

Det är inte deras första husprojekt som de har tagit sig an, det är nämligen deras tredje och det verkar minst sagt vara ett stort intresse de delar.

– Det här huset som vi bor i nu, det blir ju vårt tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi känner lite att vi alltid vill ha något att renovera och att få se möjligheterna med ett hus, vad man kan göra, har Therese berättat för Hänt.

Bakslaget med stora renoveringen: ”Mycket dyrare

På deras gemensamma Instagram-konto uppdaterar de kontinuerligt sina följare hur det går med renoveringen och under vintern har de synts stå ute i kylan och kämpa.

När Hänt träffade paret på Cirkus, på röda mattan inför premiären av Peter Pan går åt helvete berättade de dessutom att husbygget blev dyrare än vad de först hade tänkt sig.

– Allt blev mycket dyrare än vad vi hade tänkt oss, säger Therese.

Även Lasseman instämmer.

– Ja så blev det med alla byggen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons