LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lancelot Hedman om kärleken – berättar om lyckan

18 jun, 2023 
Frida Eklöf
Lancelot Hedman Graaf
Lancelot ”Lance” Hedman Graaf är aktuell med ny musik.
Nu berättar han om lyckan med flickvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Splittringen mellan Lance och Linton – anledningen bakom: “Han är..”Brand logo
Splittringen mellan Lance och Linton – anledningen bakom: “Han är..”

Lancelot ”Lance” Hedman Graaf, 22, har gjort det mesta som många av oss bara vågar drömma om. Han har redan varit med i Let's Dance, Melodifestivalen, haft en proffskarriär som thaiboxaren och nu har han fullt upp med att färdigställa sitt debutalbum.

Lancelot Hedman om lyckan med flickvännen Desdemona

Lance har tidigare varit tillsammans med den sju år äldre realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson, ex-paret var tillsammans i ungefär ett år innan de valde att göra slut. I början 2020, strax efter uppbrottet från Paow, berättade Lance att han träffat modellen Emilia Lantz och redan samma år förlovade de sig men kort därefter gick de skilda vägar.

Det var i sin podcast Dagen efter med Lance och Linton som Lance berättade anledningen till uppbrottet.

– Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu, sa han då.

Annons

– Kärlek är fantastiskt. Människor är flockdjur och mår bra av det. Jag skriver musik om livet och i livet finns det kärlek, säger han.

Lance Hedman Graaf berättade om kampen med alkoholen

Under 2021 var Lance aktuell i tv-programmet Behandlingen som sändes på Discovery+. I programmet kunde tittarna även följa flera kändisar, bland annat Andreas Kleerup, Jackie Ferm och Ola Rapace, när de öppet delar med sig av sina upplevelser och erfarenheter av beroendesjukdomar.

Efter att serien spelades in gick Lance ut och berättade på sociala medier om sina tuffa erfarenheter. I ett Instagram-inlägg beskrev han då att han sedan första dagen han drack alkohol har varit totalt maktlös inför drogen.

”Egentligen handlar det om att jag flyr känslorna med hjälp av substanser. Och jag hoppas innerligt att ni som ser detta program vågar söka hjälp eller vågar prata med en förälder för att få chansen till hjälp och ett bättre liv”, skrev han då på Instagram.

FOTO: Emma Wallskog/Aftonbladet/TT

Annons