Lance känsliga video – efter uppbrottet från Paow: "Gråter"

Lance Hedman visar upp en helt ny sida efter uppbrottet med Paow

Efter uppbrottet med Paulina "Paow" Danielsson väljer nu Lance Hedman Graaf att visa upp en helt ny sida av sig själv, som rör till tårar.

De här året har varit minst sagt turbulent för Sveriges hetaste turturduvor Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman, 17. Paret har gjort slut och blivit tillsammans flera gånger. Uppbrottet var definitivt för några veckor sedan när paret gick skilda vägar för tredje gången. Trots att Paulina tatuerade in hans namn på kroppen bara dagarna innan.  Paret har trots det umgåtts en hel del efteråt, många hoppades på en återförening mellan paret men båda verkar vara hårt inställda på att de kommer att förbli vänner den här gången.

Paulina har skrivit på sin blogg om hur hon valt att gå vidare från förhållandet med kändissonen genom att förändra sitt utseende. I ett inlägg på sin blogg skriver hon om att hon är redo för en förändring i livet.

“Jag vill förändra min look lite nu. Har ju sett likadan ut i typ 3 år och det börjar bli tråkigt. Så jag har ju färgat håret och klippt lugg och har aldrig varit såhär nöjd med en hårfärg/frisyr innan”, skrev hon då på bloggen.

Och nu är det Lance tur att skapa en förändring i sitt liv. Utåt sett har sonen till Magdalenda Graaf, 42, och fotbollslegenden Magnus Hedman, , visat en ganska hård sida med sin kampsport och “bad boy”-look. Men nu, några veckor efter uppbrottet från Paulina visar han en helt ny sida som ingen verkar ha sett tidigare. På sin Instagram har Lance nu delat ett inlägg där han själv sitter och spelar låten “My heart will go on” på piano.

“Känner ni igen låten?”, skriver han till videon och hans följare bokstavligen smälter av hans prestation.

Många tycker även att hans slående likhet med Leonardo Di Caprio som spelar huvudrollen i filmen Titanic där låten kommer ifrån blir mer påtaglig i det sammanhanget.

“Såklart, vem har inte sett Titanic liksom, du är en kopia av LEonardo Di Caprio i filmen”, skriver en i kommentarsfältet.

“Seriöst. Du blev bara ännu mer lik ‘Jack’ just nu”, skriver en annan.

Men det är inte bara hans likhet med skådespelaren som får dem att tappa hakan. De är även otroligt imponerade av hans dolda talanger och skriver gråtande emojis över hela kommentarsfältet.

“Gråter!”, skriver en.

“Omg dold talang, duktig Lance”, skriver en annan.

Vi älskar att Lance visar upp den här sidan av sig själv, så himla fint!

 

https://www.instagram.com/p/BhrghFmFLHp/?taken-by=lancehedmangraafs

HETAST PÅ HÄNT TV: Smails avslöjande om uppbrottet: ”Emma och jag har gjort slut”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges mardröm: 14-årige sonen Liam vill göra som Lance Hedman: ”Det värsta”

LÄS OCKSÅ: Paows oväntade besked om nya killen – efter uppbrottet från Lance: ”Har varit med en”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!