LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Läkarnas nya besked till Bianca Ingrosso – berättar om bakslaget

13 feb, 2022 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har haft en hel del problem med sin hälsa den senaste tiden.
Nu har läkarna gjort ännu en upptäckt – som innebär att tv-profilen måste utesluta flera livsmedel.
Annons
Bianca Ingrossos okända släkting OveBrand logo
Bianca Ingrossos okända släkting Ove

Att det senaste året har präglats av sjukdomar och förkylningar är något entreprenören Bianca Ingrosso, 27, kan skriva under på. I julas tvingades pojkvännen Phillipe Cohen, 27, hålla sig hemma på grund av förkylningssymptom, vilket innebar att han varken kunde fira ihop med vänner eller Bianca.

”Blir hemma själv med Ted denna jul pga sjuk. Jävligt tur att mina bästa kompisar har stans bästa skaldjursbil då och sätter ihop en grym kassa nu för julbordet och även nyår”, skrev Phillipe då på sin Instagram story.

Familjen Wahlgren/Ingrosso tvingades ställa in resan

I januari skulle familjen Wahlgren/Ingrosso åka till Spanien ihop för att titta på Pernilla Wahlgrens, 53, nyinköpta villa i Marbella. Men istället drabbades både hon och sonen Benjamin Ingrosso, 25, av corona.

Annons

– Jag hade aldrig haft en aning om att jag var smittad om det inte var så att vi skulle resa iväg, förklarade en symptomfri Pernilla i sin podd då.

Även Bianca Ingrosso skulle ha åkt med på resan, men i sin senaste vlogg på Youtube förklarar tv-profilen att även hon smittades av viruset.

– Jag var och gjorde naglarna i början av året och sedan fick jag omikron när jag gick därifrån. Det var ju skitdålig tajming. Jag skulle åka till Marbella dagen efter med mamma, Benjamin och Wahlgrens värld, säger hon.

Bianca Ingrossos kamp efter svåra smärtorna och besvären

Men coronaviruset är inte Bianca Ingrossos enda bekymmer just nu. De senaste åren har hon berättar öppenhjärtligt att hon haft svårt att äta viss mat på grund av magont.

I en video, som Bianca la upp i december, berättade hon om problemen, som blivit betydligt värre den senaste tiden.

– Jag har alltid varit känslig för gluten och laktos och haft typiska IBS-besvär. Men den senaste månaden har min mage blivit så hård och gjort så ont så fort jag äter någonting med det, förklarade hon då.

Läkarnas nya besked om hälsan

Problemet har inte blivit bättre, snarare tvärtom. I sin senaste vlogg berättar Bianca Ingrosso att hon nu har fått ett nytt besked från läkarna. De befarar att hon är allergisk mot mjölkprotein, vilket innebär att hon behöver utesluta många fler livsmedel.

– Jag har fått höra att jag kan ha något som heter mjölkproteinallergi för jag har svårt att äta något med mjölkprotein eller mjölk i sig. Laktosintollerant även.

Bianca Ingrosso förklarar vidare att hennes mage reagerar direkt när hon äter någonting med laktos.

– Jag behöver snabbt gå på toa och stanna där några timmar, som igår. Gud vad rolig information, det här är det enda jag tjatar om, säger hon.

FOTO: Discovery+

Annons